Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testoviron87

Co te DZIEWCZYNY ode mnie chcą ???

Polecane posty

Gość testoviron87

Gdy cofnę się rok do tyłu i wezmę ten okres pod uwagę to dochodzę do wniosku, że mam branie u kobiet. Nigdy wcześniej tak bardzo się mną nie interesowały. Mam 30 lat. Jestem kawalerem, nie mam obrączki, dziewczyny też nie. Jest jednak mały minus. Te dziewczyny to najczęściej kilka lat starsze mężatki. Co ciekawe, bardzo ładne dziewczyny. Ja w sumie też wyglądam dobrze, zawsze zadbany, trzymam klasę. Zgaduję, że te dziewczyny mają facetów pod 40-stkę, którzy stracili już ochotę na sex albo popijają alkohol i żony zeszły na dalszy plan. Czują się pewnie zaniedbane, niedopieszczone i może szukają sexu z młodszym chłopakiem albo chociaż zainteresowania tak aby czuły się potrzebne, adorowane i kobiece. Mam mieszane uczucia bo w życiu zawsze kierowałem się swoimi zasadami i do zajętych nigdy nie podbijałem. Ochota na to aby im posłodzic życie jest jednak spora ;) Wiem co mam robic aby wywołac u nich uśmiech na twarzy. Poza tym od dłuższego czasu uważam, że kobiety po 30-stce są poprostu najlepsze. Pogada ktoś ?