Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto typ inteligencji na jaki lecą kobiety, wyczerpujący, pełny obraz

Polecane posty

Gość gość

Pewna znana mi osoba wymyśliła kiedyś podział inteligencji na 3 typy. Uważam, że to uproszczony, ale dosyć dobry podział. 1.refleksyjny - typ człowieka z tendencjami do przemyśleń, analizowania wydarzeń, rzeczywistości, zastanawiania się nad różnymi, niekoniecznie praktycznymi rzeczami 2.receptorowy - typ wrażliwy na bodźce z otoczenia, emocje 3.efektorowy - typ nastawiony na efekt, pragmatyczny, działający, po trupach do celu itd. Ludzie mają w sobie każdy z trzech typów, ale w innych proporcjach. I tak np. typ z wysoką proporcją refleksyjnego i receptorowego typu w sobie, a niską zawartością efektorowego to dla kobiet żałosny śmieć. Najlepszy jest typ jak najbardziej efektorowy i jak najmniej refleksyjny i receptorowy, najlepiej, by był to typ psychopaty bez emocji, bez jakichś j******h rozkmin, tylko po trupach do celu i jak najwięcej hajsu trzaskać i wyrabiać pozycję, by ona mogła żyć w blichtrze i kupować więcej, więcej w wiecznym nienasyceniu oraz napawać się biologicznie swoim twardym, bezuczuciowym, bezrefleksyjnym, nudnym terminatorem bez świata wewnętrznego (bo to duże zabezpieczenie tyłka). Kobiecie o wiele szybciej zacznie przeszkadzać, że jesteś nieefektywny i nie podnosisz swojej pozycji, by podnieść przy okazji jej pozycję, nie robisz hajsu, niż to, że jesteś po prostu całkowicie pozbawiony wyobraźni, refleksji, nudny, nie przeczytałeś żadnej książki (to wręcz wskazane by nie czytać, bo to strata czasu, lepiej pakować na siłce bary i klatę). i masz pusty świat wewnętrzny i emocjonalny, a ona sama służy do zaspokajania potrzeby wytrysku.

Gość gość
Bzdura, że kobiety lecą na hajs, ja zarabiam 7000 netto miesięcznie, a przez swoje 25 lat żałosnego życia nawet nie całowałem się z kobietą.

Gość gość
14:27 bo jesteś za grzeczny dla kobiet. pewnie w podrywie uprzejmy, szarmancki i romantico. a one w tej kwestii wolą chamów i prostaków, typowych sebixów z osiedla, taka prawda.

Gość gość
14:27 Jeśli zarabiasz 7000 i nie możesz znaleźć kobiet to bez obrazy, ale albo siedzisz 24 na dobę w domu i żadna kobieta nie wie o twoim istnieniu, albo żyjesz w otoczeniu samych ludzi, którzy są milionerami, albo jesteś tak skrajną, totalną ofermą, że nie da się tego sobie wyobrazić, bo wystarczyłoby, żebyś łaził i się chwalił, że tyle zarabiasz, a miałbyś po miesiącu rzeszę kandydatek. Chociaż w sumie to może i dla współczesnych xiężnych nawet to nie są żadne wielkie pieniądze, bo kobiety mają teraz rojenia z kosmu. W każdym razie się ciesz, bo ja np. mam dziewczynę, a nie mam motywacji do robienia hajsu, więc wiem na 1000%, że ona i tak mnie zostawi i zostanę sam, bo jak nie masz hajsu w ogóle to nie ma na świecie ANI JEDNEJ kobiety, która by w ogóle chciała z Tobą słowo zamienić.

Gość gość
Bo kobieta bez hajsu i tak ma szansę na tabun facetów, facet kompletnie bez kasy, choćby nie wiem jaki był nie ma najmniejszych szans na absolutnie żadną żyjącą na całym świecie, czy dowolnym kontynencie kobietę.

Gość gość
14:40 - Bzdura, znam osoby, które utrzymywane są przez żony, np jakiś tydzień temu słyszałem jak jakiś dresiarz gadał z żoną, żeby mu jedzenie zrobiła, bo z meczu wraca i mówił do kolegów "kobiety trzeba trzymać krótko to nie dość, że sobie poużywasz, to i ciebie utrzyma".

Gość gość
w tym wszystkim jest haczyk dlaczego niby to kobiety wolą debili. ot po prostu debil nie ma praktycznie żadnych kompleksów w przeciwieństwie do inteligentnego i mądrego faceta, (cóż, "debil nie wie że jest debil, a mądry to wie"), więc nawet mało wyględny debil będzie startować do każdej laski z bardzo niewybrednymi tekstami, typu "ładna du/pa jesteś"; "ale bym cię seksował (ruc/hał)" itp. Kobiety niby to będzie bulwersować, ale w duchu będą czuć się doceniane, adorowane. Mądry wie że takie teksty są idiotyczne i żałosne, więc nie będzie się na nie silić, będzie starać się zaproponować do dyskusji z kobietą jakiś normalny poważny temat, a ta stwierdzi, że ...nudziarz. I tak to się wszystko kręci niestety pechowiec.gif

Gość gość
14:43 To są skrajne przypadki i przeważnie nic z tego koniec końców nie ma, a kobieta ma dość i odchodzi. Jest z nim, bo czeka, aż się ogarnie. Do tego trzeba mieć niebywale wytrzymałą psychikę, bo rodzinka będzie z każdej strony bombardować taką kobietę histeriami, żeby zostawiła takiego faceta, a jego samego tak szykanować, że nikt tego nie wytrzyma. Oczywiście, jak jest odwrotnie to już jest ok, czyli kobieta nie pracuje, facet utrzymuje.

Gość gość
Bzdura - ja startowałem do około 60 kobiet i niestety żadna nie dała się zaprosić na 2 randkę, jak bym był typowym sebixem i opowiedział "jak to ostatnio konfidentowi sprałem ryj" to tamte by gapiły się na mnie jak na tych prymitywów z rozszerzonymi od podniecenia źrenicami.

Gość gość
14:43 i to dowodzi tego że baby lecą na prymitywów, chamków, itp. nieważne ile zarabia, czy jest przystojny jak apollo, grunt, żeby był chamowatym bucem, baba ponarzeka na niego że taki prostak, a i tak ma kapę wilgotną na samą myśl o nim.

Gość gość
Niestety taka ewolucja, tylko silny gwałciciel miał szanse na rozmnożenie się i tak zostało, że teraz kobiety czytają jakieś "50 twarzy Graya", a później jak sąsiedzi dzwonią na policję to "spadłam ze schodów panie policjancie".

Gość gość
@ gość dziś Bzdura, że kobiety lecą na hajs, ja zarabiam 7000 netto miesięcznie, a przez swoje 25 lat żałosnego życia nawet nie całowałem się z kobietą. x Bo to trzeba zarabiac realnie a nie tylko w marzeniach.

Gość gość
Nie moje, z podobnego tematu ale pasuje. Na temat inteligencji. gość dziś Rozumiem że skoro jesteś tak inteligentna, dawno poznałam mechanizmy rządzące światem to zapewne jesteś "bogiem" na tym świecie. Zapewne jesteś milionerka, bo przecież zarabianie pieniędzy to prosty mechanizm dla ciebie, lub jesteś znanym intelektualista który napisał mnóstwo bestsellerowych książek opisujących mechanizmy ludzkiej natury (które ty już zrozumiałas w wieku lat13), lub wielkim odkrywca który poznane mechanizmy rządzące światem dawno przekul w wielkie wynalazki. Lub przynajmniej wielkim gangsterów który sprawnie unika mechanizmu wymiaru sprawiedliwości. W każdym innym przypadku twoja "inteligencja" jest g****a warta, jeśli wogole jest. I tak prości ludzie którzy osiągnęli cokolwiek są od ciebie postokroc lepsi.

Gość gość
dziś i W każdym innym przypadku twoja "inteligencja" jest g****a warta, jeśli wogole jest. I tak prości ludzie którzy osiągnęli cokolwiek są od ciebie postokroc lepsi. xxx Faktycznie, powiem mojemu szefowi, że moja inteligencja jest g***o warta i niech mnie wyrzuci, to mu sebixy i inne panie grażynki napiszą działający kod, bo to tylko "klikanie w komputer".