Miasto Namysłów opolszczyznA 0 Napisano Kwiecień 17, 2017 Namysłów to bardzo fajne miasto i blisko metropolii opolskiej, fajni ludzie tu mieszkają i mili. Wiedzieliście o takim mieście wcześniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów opoIszczyznA Napisano Kwiecień 17, 2017 Tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów opoIszczyznA Napisano Kwiecień 17, 2017 Nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów opoIszczyznA Napisano Kwiecień 17, 2017 Może :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2017 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów opoIszczyznA Napisano Kwiecień 17, 2017 :) jak widać nudzi mi się po raz pierwszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów opoIszczyznA Napisano Kwiecień 17, 2017 :) jak widać nudzi mi się po raz drugi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów opoIszczyznA Napisano Kwiecień 17, 2017 :) jak widać nudzi mi się po raz trzeci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 0 Napisano Kwiecień 17, 2017 Hahaha wiedziałem że z nim coś nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów opoIszczyznA Napisano Kwiecień 17, 2017 Evil to z tobą jest nie tak, skoro nas nie odróżniasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów opoIszczyznA Napisano Kwiecień 17, 2017 Doctor Evil dziś Hahaha wiedziałem że z nim coś nie tak x Masz zazdro, bo w twoich tematach nikt już nie pisze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 0 Napisano Kwiecień 17, 2017 To dzięki mnie namysłów zdobył dzisiaj fejm . 110 postów bez Upowania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach