Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podniecenie

Polecane posty

Gość gość

W jakich miejscach moze mezczyzna byc wrazliwy. Mam na mysli meijsca po ktorych moze kobieta dotknac i sprawic ze partner sie podnieci.

Gość gość
Nie byłaś nigdy z facetem?

Gość gość
Nie w tym rzecz. :)

Gość gość
Mam wrazenie ze miejsca o ktorych ja wiem to nie wszystko. Moze jest jakies miejsce ktore nigdy mi nie przyszlo do glowy.

Gość gość
Twoja durnota doruwnuje tematowi

Gość gość
Pokarz mu pisssde. I powinien się podnieść

Gość gość
Widac poziom ludzi na Kafeterii. Poziom ludzi z IQ rownym zeru. Zadne pytanie nie jest glupie. Osoba sie pyta jakie moga to byc miejsca. Moze byc to osoba nie doswiadczona. NIE POTEPIA SIE TAKIEJ OSOBY IDIOCI. A jak macie juz zamiar odpowiadac w ten sposob to po prostu sobie darujcie. Myslenie na poziomie gimbazy Karynki i Sebixy. A do autorki. włosy - Większość mężczyzn lubi masowanie głowy, drapanie za uchem, przeczesywanie włosów palcami (chętnie nie tylko podczas gry miłosnej). Przyjemność sprawi im także wodzenie dłońmi po karku i wzdłuż linii włosów. Gdy pożądanie rośnie, a wasze ruchy stają się coraz bardziej gwałtowne możesz spróbować pójść nieco dalej - drapać i lekko ciągnąć go za włosy. Podobno wydzielają się wówczas endomorfiny, które sprawiają, że mężczyźnie robi się bardzo przyjemnie. uszy - Choć panowie niechętnie się do tego przyznają to wielu z nich lubi całowanie, lizanie, ssanie, a nawet lekkie podgryzanie uszu. Wszelkie szepty, pojękiwania, twój przyśpieszony oddech i delikatne dmuchanie w ucho potrafią rozpalić do czerwoności nie tylko wiele kobiet, ale także i mężczyzn. wrażenia słuchowe - Gdy będziesz wargami przemieszczać się w okolicach ucha, koniecznie opowiedz mu podniecającym głosem o tym co zaraz zamierzasz zrobić. Niech sobie wyobraża, w końcu to wzrokowiec. Możesz także szeptać mu miłe słowa, sprośne rzeczy, czy pikantne zaklęcia. W zależności od modelu. To znakomicie rozpala zmysły. twarz - Niektórzy panowie nie lubią aby dotykać ich twarzy. Innych delikatne głaskania, całowanie powiek i okolic oczu, muskanie kości policzkowych czy masowanie skroni doskonale odpręża i relaksuje. usta - Bez wątpienia najbardziej czułym miejscem na twarzy są usta. Pamiętaj, że ssanie, lizanie, podgryzanie i głębokie namiętne pocałunki podniecają go równie intensywnie jak Ciebie. szyja - Silną strefą erogenną jest także szyja, a zwłaszcza miejsce pomiędzy żuchwą, a jabłkiem Adama. Pieszcząc ten obszar będziesz zaskoczona jak wrażliwe miejsce odkryłaś. plecy i ramiona - Podczas gry wstępnej masuj jego muskularne ramiona i plecy. Ugniataj je mocnymi i zdecydowanymi ******** Jeśli chcesz zobaczyć jak przechodzi go intensywny dreszcz podniecenia przesuń językiem wzdłuż linii jego kręgosłupa. Znajdując się w pozycji klasycznej wykorzystaj ręce: zmysłowo głaszcz, namiętnie drap i delikatnie szczyp jego plecy. sutki - To czułe miejsce także u mężczyzn. Niektórym mężczyznom sprawią przyjemność intensywniejsze pieszczoty tych okolic. Część panów bardzo lubi podgryzanie i ssanie brodawek. Musisz być jednak ostrożna, gdyż dla niektórych pieszczoty sutków są absolutnie nie do zniesienia! pośladki - Zbudowane są z tkanki tłuszczowej i mięśni, wymagają więc zdecydowanych pieszczot. Możesz popuścić wodze fantazji: ugniatanie, tarmoszenie, poklepywanie, drapanie. Co jeszcze przychodzi Ci do głowy? Jednakże bądź wyrafinowana, ale niezwykle czujna, czym bliżej o***tu tym więcej zakończeń nerwowych i pupa jest bardziej wrażliwa. Dlatego stymulacja tych miejsc bardzo szybko podnieca mężczyznę. Żołądź - Główka penisa, jest bardzo wrażliwą częścią męskiego przyrodzenia. Dlatego pieszcząc ją, zachowuj maksimum delikatności. Jeśli jest mało wilgotna, podczas miłosnych zabaw wykorzystaj nieco śliny żeby ją zwilżyć. Napletek - Osłania żołądź, gdy penis jest w stanie spoczynku. Podczas erekcji, zsuwa się i odsłania wrażliwy na pieszczoty wieniec. Wędzidełko to cieniutki pasek skóry, który znajduje się na spodniej stronie penisa, łączy napletek i żołądź. Nie zapominaj o nim podczas pieszczot. Żołądź i wędzidełko są szczególnie podatne na wszelkie pieszczoty wykonywane językiem. Czułe muskanie, całowanie czy lizanie wokół będą dla panów bardzo przyjemnym doznaniem. Moszna - To woreczek okrywający jądra. Mężczyźni uwielbiają delikatne pocałunki, leciutkie masowanie i pieszczoty tego miejsca. Ponieważ moszna jest bardzo wrażliwa na ból, wszelkie czynności tu wykonywane muszą być niezwykle delikatne: szarpanie czy ściskanie jąder całkowicie odpada. Mam nadzieje ze pomoglam. :)

Gość gość
Nareszcie jakaś sensowna odpowiedź, a nie głupie podgadywanie lub co gorzej rozwalanie tematu przez stałych bywalców w gadaniu o niczym.

Gość gość
Ja mam tylko w jednym miejscu strefę erogenną. Tą strefą jest penis. Pieszczenie w innych miejscach jest przyjemne ale nie powoduje podniecenia. Jako wzrokowiec podnieca mnie sam widok partnerki.

Gość gość
ja lubie jak kobieta jest ostra, jak się ubiera prowokująco, np. przychodzi do domu po pracy bez majtej, bo ich rano nie zakłada(oczywiście latem) a potem się wypina i kusi- pała sama staje. ogólnie musi się sexy ubierać i kusic. ja osobiście nie mam stref erogennych nie podnieca mnie jak kobieta mnie dotyka po sutkach, klacie ale jak zlapie za k****a to ulegam w mgnieniu oka

Gość gość
Mie podnieca naga kobieta i tyle f temacie

Gość gość
gość 2017.04.18 Nic na to nie poradzisz zyja z trollowania. Dla nich to chleb powszedni.

Każdy mężczyzna pewnie będzie wrażliwy w innym miejscu. To sprawa indywidualna. Trzeba próbować, sprawdzać, kombinować. Ale przecież właśnie o to chodzi, poznawanie tajemnic ciała partnera jest bardzo przyjemne, dla obojga ;)

Gość gość
Mnie podniecają starsze ale zadbane kobiety takie 50+ jak jestem w saunie to zwracam uwagę właśnie na takie młoda może chodzić nago i wcale mnie nie kręci nam 47 lat

Gość gość
Mnie podniecają starsze kobiety takie 50+ i na takie właśnie zwracam uwagę jak jestem w saunie, młode mogą chodzić nago i wcale mnie nie kręcą. mam 47 lat