Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny od seks ukladow

Polecane posty

Gość gość

jak u was wyglada taki seks uklad? czy tylko spotykacie sie w jednym celu czy tez czasami tak po prostu na pogaduchy,do kina itp? no i jak juz sie spotykacie na ten seks to u was to tez tak wyglada ze sie umawiacie, on przychodzi i od razu do rzeczy ? :D ja nie wiem czy na jakis burakow trafiam czy co, ale mialam 1 takiego i on od razu chcial do rzeczy...zadnej fajnej gry wstepnej, od razu oral i juz normalny seks... zero fantazji itp.. a jak mieszkalam ze wspollokatorami na studiach na jednym mieszkaniu to bylo podobnie : slyszalam za sciana jak facet przychodzil do dziewczyny albo na odwrot, zwykle chwile posiedzieli, suche gadki typu "chcesz sie napic?" i od razu seks :D moj brat tak samo robil, sprowadzal co weekend inna i nie ogladali filmow , nie gadali tylko od razu...jak w jakiejs agencji :o

Gość gość
A niby czego ty oczekiwałaś? Nie ty to następna. I tak wszystkie jesteście c***a warte :D

Gość gość
no tak jest i mnie sie to podoba, uwielbiam sie bzykac

Gość gość
Ja swojej znajomości seks układem bym nie nazwała, bo to przyjaźń z bonusem :) Więcej czasu spędzamy razem na wspólnych wyjściach niż w łożku, znamy się jak łyse konie, żaden facet nie wie o mnie tyle co ten mój przyjaciel, seks pojawił się dopiero po kilku miesiącach znajomości, a i seks jest najlepszy jaki kiedykolwiek miałam. Żaden z moich partnerów nigdy nie poświęcał tyle czasu na pieszczoty mojego ciała co on, to pierwszy facet z którym za każdym razem mam orgazm i to nawet nie jeden. Ale jak wspomniałam wcześniej seks to tylko dodatek do przyjaźni, często nasze weekendy kończą się na pogaduchach i oglądaniu filmów bez seksu.

Gość gość
Czego oczekiwalam? Kultury. No, ale jeśli to tak wiele to nie mam pytań..

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Paulina znajdziesz mnie na http://sekstelefon.top/ Jestem słodką i trochę naiwną blondyneczką lubiącą w łóżku na ostro:)