Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Meczace relacje z Mama, jakie sa Wasze?

Polecane posty

Gość gość

Moje relacje z Mama sa strasznie meczace. Np. gdy do niej dzwonię, pytam, co tam u niej słychać, to odpowiada " A co może być u mnie słychać?". Ale mnie ciągnie za język CO U MNIE, jak powiem jej, że np. mam problem z X, to potrafi do tej sprawy wracać...tygodniami i roztrząsać. Najlepiej jakbym dzwoniła codziennie. Sytuacja ze Świąt. Zostałam 20 razy zapyta czy może chce jeszcze coś do jedzenia, herbaty, kawy czy ciasta. Śniadanie wielkanocne zjedliśmy o 9, później podana była kawa i ciasto. Gdy o 12 był obiad, no już naprawdę nie mogliśmy z moim mężem nic zjeść...Wyszliśmy od Mojej Mamy o 14:30. Efekt? Wy tak mało zjedliście i tak szybko wyszliście, no jestem zawiedziona. 6 godzin przy stole to mało? Czy może ja się czepiam? Ale naprawdę, moja Mama jest kochaną osobą, ale to taki wampir energetyczny...

Gość gość
Czepiasz się. Dla mnie to wygląda zupełnie zwyczajnie w sytuacji gdy nie ma cię blisko na co dzień. Przeszkadza ci że się interesuje twoimi sprawami? Że dba bys nie była u niej głodna? Doceń póki ją masz.