Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mogę zmienić w swoim życiu według was, mam 29 lat

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z rodzicami na wsi, jestem samotnikiem, cierpię na stwierdzoną fobie społeczną. Tak na prawdę to nie mam nikogo, nie potrafię porozumiewać i podtrzymywać rozmowy z ludźmi. Ogólnie totalna beznadzieja, pracuje na magazynie, jestem zwykłym robalem. Szczerze to taką prace wszędzie można dostać, nie mam wykształcenia ale w sumie z moim charakterem nie wart coś robić bo do niczego się nie nadam. Wiem, że sytuacja w której jestem to czarna dupa, ale tak według was czy da się coś zmienić? jakaś odmiana czy lepiej od razu wziąć sznurek i skrócić swoje marne życie. Ostatni myślę nad wyprowadzka do dużego miasta, wynajem pokoju albo małego mieszkania i jedynym celem było by przeżyć i to utrzymać. Pewnego dni i tak rodziców zabraknie wiec trzeba spróbować się usamodzielnić a perspektywa dostania po nich spadku (duży stary dom nadający się całkowicie do remontu), przerasta mnie to nie dam sobie z tym rady. Mi by wystarczył mały pokoik z kuchnią i łazienką to wszystko czego mi trzeba.

Gość gość
wyjedź ze wsi! to najgorsze otoczenie jakie moze być. znajdź robotę - nawet taką samą, nie jest zła - w większym mieście, wynajmij pokój / mieszkanie, wychodź, jeszcze dużo przed tobą, też mam fobię wiem jak się czujesz

Gość gość
nie wiem czy sobie poradzę w dużym mieście, ale chce spróbować.... prace za 2000 zł można dostać teraz wszędzie wiec jakoś za te minimum da się przeżyć

Gość gość
na początku jest trudno, nowe miejsce i uczucie że jesteś sam jak palec.. po dwóch latach nie umiem się z powrotem odnaleźć w mniejszym mieście, spróbuj, nie poddawaj się

Gość gość
sznurek będzie dla ciebie lepszy :classic_cool:

Gość gość
Zmień otoczenie na jakieś większe miasto, spróbuj nauczyć się czegoś nowego (kursy, szkolenia, język itp.). Zobaczysz, że wszystko co najlepsze jest jeszcze przed Tobą i w końcu wszystko się dobrze poukłada, tylko trzeba czasu i nie można być niecierpliwym.

Gość gość
Zmień otoczenie na jakieś większe miasto, spróbuj nauczyć się czegoś nowego (kursy, szkolenia, język itp.). Zobaczysz, że wszystko co najlepsze jest jeszcze przed Tobą i w końcu wszystko się dobrze poukłada, tylko trzeba czasu i nie można być niecierpliwym.