Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki komentarz jest na miejscu?

Polecane posty

Gość gość

Bylismy na swietach u mojej rodziny. Nigdy jakos bardzo za soba nie przepadalismy, ale moj kuzyn chyba przekroczyl pewne granice. Tak sie zlozylo, ze on i moj narzeczony kupili sobie nowe samochody. Moj narzeczony kupil forda. A ten kuzyn powiedział coś takiego niby w zartach " ford, gowno wort" :O NIe bylo to troche chamskie?

Gość gość
Wyjmij kij z d**y, byle rymowankę za chamstwo uważasz. Swoją drogą ford rzeczywiście g***o wart :)

Gość gość
No dobra pominmy to ile jest wart, jemu podobal sie ford to taki kupil i tyle, chodzi mi o samo zachowanie, niby to byle rymowanka, ale czy tak wypadalo powiedziec?

Gość gość
Z małego miasta jesteś, hm? Wypada czy nie wypada, wieczne dylematy. Powiedział co myślał i za to powinno się go cenić, że nie liże nikomu tyłka.

Gość gość
20:17- tu nie chodzi o lizanie komuś tyłka tylko o chamskie zachowanie :) Jestem akurat z duzego miasta, ale uwazam, ze to akurat nie ma znaczenia bo tu tez mozna trafic na chamow, wiec..

Gość gość
Zreszta lizanie komus tylka to by bylo mowienie, ze cos jest ladne czy dobre kiedy jego zdaniem nie jest. A jak mu sie cos nie podoba moze nie mowic nic, a nie sie tam chamsko odzywac

Gość gość
Czy chamskie? to raczej nie w takiej kategorii. Albo palnął tak żeby zrobić rymowanke, albo po prostu taki burak z niego i czym się przejmujesz, jak wam samochód odpowiada, to pomachaj mu na taki komentarz.

Gość gość
kup porsze bo gowno gorsze