Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozdrawiamm

Jakie macie marzenia, pragnienia i cele do spełnienia?

Polecane posty

Gość Pozdrawiamm

Ja mam ich wiele, większych i mniejszych. Jednak czasem brak mi sił, by o nie walczyć. A dziś myślę o tym, że chciałabym mieć prawdziwą rodzinę, męża, który będzie mi wsparciem i kochane, dobre dziecko. Chciałabym wraz z nimi przygotowywać Święta (mogą być skromne), malować pisanki... To taka ładna tradycja, choć w zasadzie nie jestem chrześcijanką. Chciałabym też pojechać na 2-tygodniowe wakacje do Japonii i do Turcji. Chciałabym także znaleźć więcej energii i woli, by po pracy zabrać się za bardziej produktywne zajęcia, a także lepiej poukładać je sobie w czasie, aby móc wypocząć i nie mieć z tego tytułu wyrzutów sumienia.

Gość gość
Studia; fajna, niemęcząca psychicznie praca; kochający mąż, który tak jak ja nie będzie chciał dzieci; pies i małe wspólne mieszkanie. Też chciałabym zobaczyć Japonię. Moje marzenia są standardowe, a i tak nie do spełnienia przez dawne błędy życiowe. Przykro.

Gość T7
spędzić przynajmniej 2 tyg. na tropikalnej wyspie, dobrze się bawić i nasłuchać się oceanu na zapas, żeby wystarczyło do końca życia :)

Gość gość
Marzenie zeby sie rozwiesc i być kochaną i szanowaną..mieć u boku dobrego męzczyzne i życ szczesliwie