Gość Getmaciek Napisano Kwiecień 17, 2017 Witam Proszę o radę co mam zrobić w tej sytuacji. Jesteśmy młodą para która od 8 lat jest razem. Wcześniej mieszkaliśmy w dużym mieście razem rok czasu. Otrzymaliśmy mieszkanie dość duże na wsi od moich rodziców, wyremontowalismy i się przeprowadziliśmy. Niestety moi rodzice wyprowadzili się aż 80km i mój tata zmienil prace ale moja mam już nie. Codziennie dojeżdża i dwa lub trzy razy w tygodniu u nas sypia. Przed remontem było ustalone ze jak będzie zmęczona lub będą zle warunki na drodze to ma przyjechać. Niestety nawet jak jest ciepło to nocuje. W związku z tym moja narzeczona ma do mnie pretensje iż powinienem to zakończyć i porozmawiać o tym aby nie przyjeżdżała. Proszę o radę co mam zrobić? Bo ja jestem wdzięczny za to ze nie musze być niewolnikiem banku do końca życia. Dodam iż kontakt z moja mama mamy dobry i nigdy nie było problemów, kłótni itd. I jak już przyjeżdża to późnym wieczorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach