Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę się odkochać, odzauroczyć.. co robić?

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata, pod koniec zeszłego roku poznałam faceta starszego o 15 lat. Cudownie nam się rozmawiało, spędzało czas, komplementował mnie w taki sposób, w jaki żaden inny facet wcześniej. Zaintrygował mnie swoją wiedzą, swoim sposobem bycia, żartami, tym, że nie bał się i mnie podrywał na żywo, a nie tak jak młodsi faceci, przez telefon, internet itd. Pamiętam wszystko co powiedział, gdzie byliśmy itd. Niestety pewnego dnia, akurat w smsach źle coś zrozumiał, nic złego nie napisałam, potem nie chciałam spędzić z nim jakiegoś tam dnia (pracowałam) i on powiedział, że to nie ma sensu i nasz kontakt się urwał, dodał przy tym, że coś ze mną nietak jest. Było mi przykro. Na początku nie widziałam w nim obiektu zauroczenia, a zwykłego starszego faceta, ale jak zaczął okazywać mi zainteresowanie, zaimponowało mi to i zauroczyłam się. Mija 4 miesiąc, jak nie mamy kontaktu i nic. Chcialabym się z nim spotkać, spędzić czas, jak wcześniej, ale nie mogę napisać, ani zadzwonić, bo z jego strony to już przekreślone. Skąd to wiem? Bo poprzez znajomych nie dawałam o sobie zapomnieć, poprosiłam dwa razy w tym czasie dwie osoby, żeby coś wspomniały o mnie przy nim, dodatkowo napisałam mu życzenia na urodziny , ale nic poza "dziekuje" nie padlo. Zalezy mi na nim. Co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość gość
Nic..Zachowal sie jak dzieciak. Nie widzisz tego. Cos poszlo nie po jego mysli i...sie obrazil. Wow...co za dojrzale zachowanie.:-(

Gość gość
no jak gowniarz, ale nadal mi nie przeszło

Gość gość
A powinno przejsc,dla Twojego dobra.