Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Liczba partnerów

Polecane posty

Gość gość

Mam intymne pytanie do kobiet. Czy wraz z wzrostem liczby partnerów seksualnych spada wam moje kochane trochę/co nie co/sporo przyjemność z uprawiania seksu? Tzn. Jak wcześniejszy partner miał większego, a nowy ma mniejszego to czy spada wam przyjemność, czy poprostu jest inaczej i tyle, bo przerwa i tak spowodowała obkurczenie pochwy i nie ma to większego znaczenia jaki jest rozmiar.

Gość gość
Mój były miał 18cm, obecny ma 12 i jest mi z nim lepiej bo się bardziej stara :D

Gość gość
Mam podobnie, eks miał większego, ale to z obecnym jest mi zdecydowanie lepiej, bo raz... jest lepszym człowiekiem, dwa... wie że oprócz penisa ma jeszcze dłonie i język, trzy... potrafi z tego penisa korzystać jak należy.

Gość gość
Mąż był pierwszy i ja dla niego. Dopiero dwa lata po ślubie na rocznicę miałam prezent o który zabiegałam dołączyło dwóch kolegów do seks zabawy.

Gość gość
23:55 ginekolog w akcji :-D

Gość gość
mój pierwszy poważny partner miał dużego, chwalił się tym mega a w łóżku porażka - nie wiedział chyba jak go wykorzystać. Mój obecny partner ma średniaka i jest mi z nim cudownie

Gość gość
Najważniejsze, żeby Ci się chciało w łóżku a później jest cała reszta - każdy jest inny....poprzednicy mieli swoje szanse a teraz Ty masz swoje - nie zepsuj tego i tyle. Zaczniesz za bardzo kombinować, który lepszy i w czym i będzie po Tobie.... skup się na tym co tu i teraz. Staraj sie!! Rozmiar jest ważny ale operator też musi być sprawny więc masz 2 składowe - pracuj więc nad tym nad czym możesz (rozmiaru nie zmienisz wnrew potocznym opiniom).

Gość gość
do garow wredne baby

Gość gość
Ja mam caly czas jednego partnera, byl moim pierwszym i ja jego tez, jestesmy malzenstwem i powiem ze najlepszy seks to ten z milosci bo uwielbiam sie kochac z moim mezem i nie chce probowac zadnego innego.

Gość gość
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim, czwartym, piątym kanałem , wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w domach kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 300 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny dobry miły serdeczny ciepły słodki kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to podobało się także mi.

Gość gość
Jedno ci odpowiem nie ilość lecz jakość się liczy w seksie. Mam męża z dość dużym k***skiem i zawsze w pełni mnie zaspokaja. Miałyśmy wymianę partnerów gdzie kochanek po nim mąż się ze mną kochał i dopiero z mężem uzyskałam orgazm. Kochanka również przy kolejnych spotkaniach by mąż się dwa razy kochał z nią podczas spotkania. Nie miałam śmiałości odmówić i dwa razy z jej mężem i ani razu orgazmu.

Gość gość
Nie ma to znaczenia. Kocham się z osobą, nie z samym penisem. Nigdy nie porównywałam facetów do siebie, bo każdy jest inny i ma inne zalety w łóżku. Z każdym partnerem było mi wspaniale, bo zgrywaliśmy się charakterami w życiu, a łóżko to dopełniało.

Gość gość
Każdy robi to samo ale z różnym skutkiem, miałam stosunki z wieloma partnerami i tak naprawdę to z każdym było inaczej, a to ilu partnerów było...nie ma znaczenia ale umiejętnośc***artnera się liczą.