Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochałem ją a teraz czuje nienawiść

Polecane posty

Gość gość

Taką się okazała bezduszną jędzą, zostawila na pastwe losu gdy jej potrzebowalem najbardziej

Gość gość
a powiedziales jej ze jej potrzebujesz?

Gość gość
Jeśli jest jędzą to kopnij ją w tyłek i będziesz miał ją z głowy. Odmówiła Ci pomocy to lepiej się z nią nie zadawaj. Szkoda zdrowia na nienawiść.

Gość gość
Nieprawda. Tak tylko sobie wmawiasz. Nadal mimo wszystko ją kochasz. W jakim sensie zostawiła Cię na pastwę losu? Odeszła bo nadużywałeś alkoholu, narkotyków?

Gość gość
Chorowałem

Gość gość
A wiedziała ze chorowałeś?Moze Ona tez chorowała i też Cię potrzebowała i moze tez uwaza ze ją zostawiłes bo ochajtałes sie z inną wtedy kiedy najbardziej Cie potrzebowała.Nawet niezapytałes co u niej.Skąd miała wiedzieć że chorowałeś?Nawet na zwykłe pytanie nie potrafisz odpowiedzieć.Zrobiłes sobie z niej jaja i tyle a jej było tak ciężko samej z tym wszystkim..

Gość gość
..cd i to jest Twoja najlepsza wymowka bo znalazłes sobie inną to ją obarczasz winą.Skąd miała wiedzieć?Ty sie zainteresowałes co u niej?

Gość gość
Odeszła bo nie mogła wytrzymać twojej agresji werbalnej i zdrad, a zdrowy byłeś i jesteś jak koń.

Gość gość
Psychopaci najbardziej nienawidzą tych, których skrzywdzili.

Gość gość
Nie odeszłam i nie zrobił mi krzywdy.Powody były zupełnie inne.Najpierw wysłał esemesa ze jest chory.Odwołał zajęcia.Potem na zapytanie Grazi w mojej obecnosci"Czy Pan jest jakiś chory"?nie odpowiedział nic ..kompletnie nic a ja umierałam ze strachu o niego w tej niewiedzy nie mając przez lata wiesci żadnych o nim.Los nas rozdzielił.On nie ma pojęcia o tym co u mnie sie działo i jak go potrzebowałam.Było mi tak cholernie ciężko.Miał to gdzieś.Mysli tylko o sobie.Mysli ze mam info o nim tylko jak i skąd mam to info mieć no skąd??

Gość gość
Nie błagam tylko nie przyrownujcie go do konia bo rzygnę.

Gość gość
Stary kuń a głupi jak osioł, a suka rży potracona przez karawane ..

Gość gość
Kto jest tą niby suką?

Gość gość
Psychopata przez lata robił sobie z niej jaja,nie chciał nic mówić o sobie ani o swoich problemach,lekceważył ją,laska sie martwiła,sama wpadła w chorobe przez niego a jak juz wyszła z tego i kopnęła go w d**e to czuje sie skrzywdzony i rozczarowany..trzeba było od początku traktować dziewczyne powaznie i uczciwie to bys teraz nie jęczał na kafe..nienawisc czuj do siebie a nie do kogos z kogo sobie robiłes szydere latami

Gość nielubieludzi
Jedno pytanie:czy rozmawiales szczerze z nią o swoich problemach czy może miała sie domyślić że coś ci dolega?

Gość gość
To ten od 'magdaleny sz'? :D

Gość gość
Chorował na głowę i nadal choruje to po co się męczyć z takim.

Gość gość
Mam podobnie jak autor, miałam operację i było nie ciekawie. Facet jak się później dowiedzialam spotykał się z inną kobietą jak walczyłam o życie w szpitalu. Po powrocie zostawił mnie, nie było nawet formalnego pożegnania, pewnie nie miał odwagi. Za to miał odwagę upokorzyć i wymyślić niedorzeczne sprawy pod moim adresem. Więcej się nie odezwał. Mam nadzieję, że ktoś w podobny sposób również jego potraktuje i przeżyje podobną traumę jak ja. Dodam, że to nie młody facet i do tego osoba publiczna ubrana w szaty miłosiernego człowieka. Rzygać się chce...

Gość gość
Dziękuję. Óo takim doświadczeniu życie ulega całkowitej przemianie. Trudno zaufać kolejny raz.

Gość gość
Nikt sie nie rodzi bezduszną jędzą...

Gość gość
Niemlody już ks buras aka 18 cm

Gość gość
15:32 jakiś znany świecki katol? Możesz napisać coś więcej?