Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki Wapujecie?

Polecane posty

Gość gość

Dziś rozpoczynam swoją przygodę z wapowaniem, czego mogę się spodziewać w pierwszych dniach?

Ataku duszności :D. A tak serio to.. czego możesz się spodziewać? Jak dla mnie kompletna głupota, strata pieniędzy itp, ale może to dlatego że ja nie palę?

Gość gość
Cóż, w pierwszych dniach ochota na zakup analogów wystepuję, ale pocieszę Cię że głód nikotyny zaspokajają, możesz tęsknić za smakiem analogów ale jeśli wytrzymasz parę dni to uwierz że nie będziesz chciała wrócić do tradycyjnych fajek. Do poprzedniego komentarza- głupota to jest wdedy gdy osoba niepaląca sięga po e-fajkę, uwierz że dla palacza to może być ratunek, fakt to też nie jest zdrowe ale w porównaniu z tradycyjnymi papierosami to naprawdę dużo lepsza alternatywa!

Gość gość
Ja od dwóch miesięcy, wydolność oddechowa poprawiła się o 150% teraz zaczynam ograniczać zawartość nikotyny.

Gość gość
Paliłam paczkę dziennie. Kiedyś. Od przeszło dwóch lat e-palę i od chwili przejścia nie zapaliłam ani jednego papierosa. Jak sprzęt dobry to i ochoty na papierosa nie ma. Najgorzej na złym sprzęcie zacząć. Powodzenia.

Gość gość
gość dziś a czego używasz? Ja mam na razie egowca, fajnie chmurzy nawet i myślę nad modem, ale wydają mi się takie bardzo męskie.

Gość gość
Używam ego espire, dolna grzałka. Ale też przerzucam się na moda. Trzeba biegać teraz za bateriami, mam spinnera 2, a w modzie masz taką zwykłą baterię i ją ładujesz. Mody pozwalają też na palenie słabszych liquidów. Rozmawiałam długo z pasjonatem wapowania i powiem Ci, przekonał mnie do tych modów. Nie jestem jakimś twardzielem co kręci grzałki, czyszczę, leję liquid i wapuję.

Gość gość
Dla mnie to wszystko jeszcze nowe, paliłam od 16rż z przerwami na dzieci, to już 15lat:-( jakich liquidów używasz? Czy może sama robisz? Ja kupiłam Rm1 świeża mięta 6mg Ali mi nie podszedł a drugi P1 mięta lodowa 12mg już lepiej. O 6 rano zapaliłam ostatniego l&Ma i od tej pory wapuje:-)kusi mnie ale tylko trochę, tym razem muszę wytrwać! Pozdrawiam