Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masturbacja w pracy na widok kolezanki!

Polecane posty

Gość gość

witam piękne panie, siedze w tej chwiliw pracy na przeciwko koleżanki(4m odległości) ponieważ pracujemy razem w jednym pokoju i na jej widok stanął mi k***s i go sobie sciskam, i zsówam napletek- robie to tak ze ona nie widzi chodź czasem się uśmiecha może cos podejrzewać, bardzo mnie to podnieca i mam zamiar zwalic sobie przy niej- kolezanka jest wyluzowana, lubi sex ale jest zajeta. jak się cos będzie działo to napisze!

Gość gość
zazdroszczę ci, chciałbym się znaleźć w takiej sytuacji, a ona się nie dotyka, nie pociera cipki, może tez się masturbuje delikatnie a ty nie widzisz

Gość gość
być może, będę ja caly czas obserwowal, jest mega sexownie ubrana- wygląda jak z okładki playboya. ogólnie fajnie się z nia pracuje jest bardzo kontaktowa, rozmowna- ale teraz pracuje w skupieniu bo robi jakiś projekt wiec jest zajeta a ja ja obserwuje chodź tez mam trochę pracy

Gość gość
Pokaz jej zdjęcie

Gość gość
zachowuje prywatność, nie mogę tego zrobić. przed chwila wyszla z za biurka wyciagala teczki z szafki alez ona ma tyłek i te piękne stopy, chodzi po pokoju bez szpilek!

Gość gość
Zwal sobie przy niej i szczel na jej monitor i klawiature. A potem każ jej to zlizać

Gość gość
wyglądem przypomnina jessice albe ale ma większy biust

Gość gość
Gimby majo ferie, nudzo sie i wymyslajo niedorzeczne historyjki 😴