Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna praktyka na portlau randkowym

Polecane posty

Gość gość

witam! otóż spotkałem się z czymś dziwnym i dla mnie nie pojętym, zalożyłem konto na portalu randkowym , w nadziei że poznam kogoś ciekawego, i poznałem owszem, ale wszelakie rozmowy urywały się w połowie po prostu dziewczyna jakaś przestawała pisać, i to w momencie wydawałoby się że tak się nie stanie, nie rozumiem tego, czy to jakaś praktyka?! Nie wiem już co robić czekam na wiadomośic już 4 dzień :( chyba jestem zbyt naiwny ....

Gość gość
Widać nie chca z Tobą rozmawiać. Pisałbyś stale do dziewczyny, z którą nie chcesz rozmawiać?

Gość gość
nie ale ona mówiła ze chce (ta ostatnia) się poznać... a od wczoraj nie czyta wiadomości nie rozumiem tego ... :( wszystkie tak robią,,, mówią ze chcą poznać,,, piszemy chwilę i nagle cisza z ich strony.. to jest takie frustrujące

Gość gość
Ile macie lat? Bo to istotne.

Gość gość
ja 22 ona 24

Gość gość
Może napisałeś coś co je odstrasza? Opisałeś im siebie?

Gość gość
To nie wiem. Tak się zdarza. Ludzie rózne rzeczy mówią i różne robia. Jak ona co innego mówi i co innego robi, to patrz na czyny - a tym konkretnym przypadku ona widocznie nie chce się spotkać. Na pocieszenie dodam, ze panowie też tak maja. Umówiłam się kiedyś z facetem z siec****isało się fajnie, grzeczny, powazny, spokojny w rozmowach, chciał stabilizacji - przyszłam na randkę, a okazało si e, ze pan szuka kogoś tylko do seksu. A byliśmy wtedy dobrze po 30stce. Różni są ludzie i nie ma co dorabiac ideologii o praktykach na portalach randkowych.

Gość gość
Wiesz większość dziewczyn na takich portalach szuka modeli albo bogaczy, po krótkiej rozmowie można wyczuć czy facet jest kasiasty.

Gość gość
Może wklej nam końcówkę waszej rozmowy?

Gość gość
Portale randkowe to zarobekdladziwek o ich cweli kolegów, którzy razem pracują bo naiwnych jest pełno. Kiedyś poznawać można było na żywo i to miało sens. Dzisiaj towar na ekranie macamy a gdy przyślą, nie spełnia swojej roli ani nie spełnia tego co oczekujesz.

Gość gość
Kasa i kasa się liczy. Po rozmowie wiadomo o co chodzi. Miłość nie istnieje w świecie materialnym.

Gość gość
Popatrz na reklamy. I co widzisz najczęściej?

Gość gość
dzisiaj rani hej :) " po jakimś czasie: "czemu się przestałaś odzywać?" po paru godzinach nie rozumiem " cały czas była dostępna

Gość gość
może one mnie testują :o

Gość gość
A nie pomyślałeś, że wczoraj był poniedziałek wielkanocny i dziewczyna nie miała czasu Ci odpisać?

Gość gość
Poszukaj poza internetem. Przerabiałam to. Panowie na portalach albo: szukają modelki albo maja alimenty i szukaja sponsorki Albo podaja się za wolnych, a mają żony, dzieci Albo mówia, że szukają kogoś na poważnie, a tak naprawdę szukają tlko seksu. Wymagaja pięknych, bogatych kobiet a sami nie reprezentują prawie nic. Lepiej szukać na uczelni, wśród znajomych albo na forach tematycznych.

Gość gość
to poco by pół dnia siedziała na portalu i czytała moje wiadomości???!! bo jej się nudziło?? nie sądze

Gość gość
chyba że one tak każdemu piszą, poznamy się poznamy a potem po chichu się przestaję udzielać,,,,,co to jest w ogóle w jakich czasach żyjemy ?!

Gość gość
Faceci to samo. Najpierw piszą a potem się nie chce spotkać. Albo się boja, albo chcą podbudować swoje ego. A może maja żony i się nie chcą przyznać a lubią sobie poflirtować. Co za czasy, co za ludzie :(

Gość gość
Dziś jestem matką i mężatką, ale swego czasu byłam bywalczynią portalu randkowego i mogę napisać z mojej perspektywy, co mnie zniechęcało. Otóż odstraszało mnie, jak facet robił się zbyt namolny, za bardzo naciskał i osaczał, człowiek chwilę pomilczał, zaledwie dzień, dwa, chciał nabrać dystansu, zastanowić się i zaraz "czemu się nie odzywasz?". Albo hit "jak nie puścisz strzałki do 14 to znaczy, że koniec znajomości". Na pocztatku trzena z wyczuciem, spokojnie, to jeszcze nie jest żaden związek, Wy się dopiero obwąchujecie. Z kolei większość facetów była uzależniona od tego portalu, siedzieli tam po kilka lat, nie poznlali jeszcze dobrze jednej osoby,a już umawiali się z następną.

Gość gość
pisaliśmy 2 dnia pokazałem się z jak najlepszej strony miły uprzejmy, idt... ale to wszystko chyba g****o warte jest zachodu ja już nie mam sił latać za tymi pustymi materialistkami .. mam tego dośc ... a zdrugiej strony brakuje mi ....

Gość gość
A może zastanawiała się co odpisać, żeby było błyskotliwie? A może zaczyna z Tobą grę "goń zajączka?" A może przeanalizuj, co konkretnie piszesz kobietom zanim zamilkną :)

Gość gość
Mówie ci daj sobie spokój z portalami. Tez to przerabiałam. Faceci - puste głowy - szukaja tylko ekstra lasek z dużym biustem i długimi nogami, no i dobrze, aby miała pieniądze, wtedy mogliby nie pracować albo byc na najniższej krajowej no i dobrze, aby babka miała też mieszkanie. Patrza tylko na wygląd i pieniądze. Lepiej poznawać się na żywo, szybciej widzisz z kim masz do czysnienia. A tak to piszesz i piszesz i często faceci albo wcale nie chca sie spotkać, albo odwołuja w ostatniej chwili. Myślę, że tam dużo narcyzów i królewiczów, którzy chcą się tylko podbudować.

Gość gość
to nie chodzi o to po prostu ja zawsze piszę i potem muszę czekać nie wiadomo ile żeby nagle jej sie zachciało do mnie napisac, dziewczyna jest w porządku , tylko to co robi trochę tego nie rozumiem,

Gość gość
To nie lataj za pustymi materialistkami, tylko za wartościowymi kobietami. Może Ty po prostu źle szukasz? Poszukaj wśród kobiet, które nie koncentrują się na swoim wyglądzie, aby się wypromować na portalu, tylko odsłaniają kawałeczek duszy i pokazują, że mają coś w gółowie, a nie tylko tyłek i nogi :) Daj sobie spokój z takimi, które mają pełno zdjęć z przeróżnych pozach, zbliżenia na usta itd, ale poszukaj wśród takich, które publikują mniej zdjęć i mają ciekawy opis -prawdziwy opis, a nie zbiór cytatów i powiedzonek. Trzeba wyłowić tą perłę, a to trudne.

Gość gość
Czyli nie chce odpisać. Jakby chciała to by odpisała, więc po co jeszcze piszesz do niej? Narzucasz się niepotrzebnie. Inna sprawa, że zależy kiedy piszesz - jak jest w pracy, czy na uczelni - nie odpisze. W nocy tez nie. Dam ci radę, jak ktoś wydaje ci się, że jest nie zainteresowany, to znaczyze jest niezainteresowany. Ale tez to miałam. Dziwiłam sie, że facet nie odpisuje, że miło się gadało a on potem milczy, odpisuje po paru dniach -0 i okazywało sie, że jest nie zainteresowany. Nie masz się co obrażać i nabzdyczać. Każdy ma prawo do tego. Nie naciskaj, będzie chciała to odpisz , a nie to nie. Ty tez jakby ci babka, która ci się nie podoba pisała i pisała - a nie chciałbyś jej odpisywać - to tez albo byś jej odpisał dopiero po jakims czasie albo wcale . Daj ludziom życ. Nic na siłe.

Gość gość
rok temu tez miałem konto na tym portalu randkowym i co? poznałem ładną dziewczynę, studentkę, spotkałem się parę razy, i znalazła sobie innego... i powiedziała że "planuje z nim zamieszkać" , i "mi wyszło tobie nie tak już bywa"... i "byłam dla ciebie koleżanką nic więcej" :o ja już nie mam sił ... do tego wszytskiego co poznam jakąś dziewczynę zawszę co bym nie robił , jakbym sie nie starał, zawsze jest tak samo.. jestem wykończony :(

Gość gość
gość dziś To nie lataj za pustymi materialistkami, tylko za wartościowymi kobietami. Może Ty po prostu źle szukasz? Poszukaj wśród kobiet, które nie koncentrują się na swoim wyglądzie, aby się wypromować na portalu, tylko odsłaniają kawałeczek duszy i pokazują, że mają coś w gółowie, a nie tylko tyłek i nogi usmiech.gif Daj sobie spokój z takimi, które mają pełno zdjęć z przeróżnych pozach, zbliżenia na usta itd, ale poszukaj wśród takich, które publikują mniej zdjęć i mają ciekawy opis -prawdziwy opis, a nie zbiór cytatów i powiedzonek. Trzeba wyłowić tą perłę, a to trudne. własnie to była taka dziewczyna, miala ciekawy opis, wszystko ok, i co nagle nie pisze , i ta wcześniejsza tez taka była, a znalazła sobie jakiegoś kulfona za przeproszeniem (bo inaczej nie umiem tego określić)

Gość gość
Ale o co ci chodzi? Widać to nie to. A Ty związałbyts się na siłę z dziewczyna tylko dlatego, że innej nie ma w pobliżu? To tak nie działa. Tez to przerabiałam, no tak bywa, takie życie.

Gość gość
Ej chłopie daj spokój ..po prostu jeszcze nie trafiłeś na tę jedyną . Jesteś jeszcze młody , masz czas na stabilizację , teraz się rozglądaj i szukaj ale nie wyrywaj na siłę bo na takiej znajomości nic nie zbudujesz . Ogladnij w tv leci teraz taki program o facetach którzy nie radzili sobie z podrywem . Dostają w tym programie dużo wskazówek jak powinni się w danych sytuacjach zachować i trener pokazuje im jakie błędy popełniają. Ciekawy program , może i ty znajdzisz tam coś dla siebie . Tytuł tego programu to "Mistrzowie podrywu " na Tvn Style . a tu link do opisu http://www.uwodzenie.org/mistrzowie-podrywu-tvn-style-sie-zaczelo/