Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie za Szybcy i nie za Wściekli 10 parodia

Polecane posty

Gość gość
Nawet śmieszna ta parodia ale końcówka smutna bo zginęli w wypadku drogowym :/ Jestem fanką filmu Szybcy i Wściekli oglądałam już wszystkie odcinki teraz czekam na cześć 8 :)

Gość kamcia233
hahaha jaka parodia leże i kwicze ze śmiechu aż się popłakałam takie to śmieszne

Gość gość
Faktycznie są nie za szybcy i nie za wściekli, ten film to chyba powstał po jakimś paleniu ;)

Gość gość
No gra aktorska na światowym poziomie a reżyser pokazał na co go stać! Fajna parodia szybkich i wściekłych ale druga część filmu trochę mnie zaskoczyła i ten pogrzeb :(

Gość gość
Jak by to powiedział nrgej vel nrgeek - obsada parodii zacna jak i scenariusz filmiku xD

Gość gość
Szybcy i Wściekli 9 i 10 – Vin Diesel ogłasza daty premier kolejnych odcinków serii. Mają być samochody ciężarowe w głównym wyścigu. Jestem ciekaw czy na CDA będzie można oglądnąć za darmo Szybcy i Wściekli 9 i Szybcy i Wściekli 10...

Gość gość
Dopiero ma wyjść Szybcy i Wściekli 8 a tu już mowa o Szybcy Wściekli 9 i 10 :D Nie za Szybcy i nie za Wściekli 10 pozamiatał wszystkie parodie jakie widziałem do tej pory buahahaha

Gość gość
Hehe jaka zryta parodia i ta jazda samochodem na stojąco lol

Gość gość
jest też oficjalna parodia filmu Szybcy i Wściekli o tytule Wściekle Szybcy widzieli ludzie z forum tą komedie? :)) Polecam Wściekle Szybcy na cda jest a może i na youtube też

Gość gość
Nie za Szybcy i nie za Wściekli 10 jaka nazwa haha to już sam tytuł tego filmiku to jedna wielka parodia Szybcy i Wściekli :D Śmieszne to komu wyszło LOL

Gość gość
Hej a jakie znacie najlepsze parodie filmów reklam i piosenek? Ta parodia Nie za Szybcy i nie za Wściekli 10 fajna ale też lubię oglądać przeróbki z prawdziwych scen z filmów z podłożonymi głosami. :)

Gość gość
haha dobre to było ! lubię takie zryte i głupie parodie !

Gość gość
Jest tam duch ale czy to parodia tego filmu tata duch to wątpię bo na parodie to nie wygląda tylko na prawdziwego ducha!!!

Gość gość
to nie muzyka z filmy szybcy i wściekli 10 pisze tam że z Atari i C64

Gość gość
śmiechłem to forum odstarcza mi dużo rozrywki i dobrego humoru a te filmiki parodie po prostu masakra :)

Gość gość
Haha dobra parodia teraz, czekam na parodie Szybcy i Wściekli 11 :)

Gość gość
Nie będzie filmu Szybcy i Wściekli 11 no chyba że parodia :P Dla mnie pierwsza część szybkich i wściekłych jest najlepszą częścią tej serii filmu ,później już coraz gorzej było a 7 część to tragedia ,szkoda czasu na oglądanie tego filmu

Gość rafciu
Szybcy i wściekli 8 2017 Film w jakości HD dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Szybcy_i_wsciekli_8___2017 Dom i Letty cieszą się swym miesiącem miodowym, Brian i Mia wycofali się z gry, a reszcie ekipy udało się znaleźć oczyszczającą namiastkę normalnego życia. To właśnie wtedy pojawia się ona. Tajemnicza kobieta (Charlize Theron), która wciąga Doma w niebezpieczny świat, z którego nie ma ucieczki. Dom zdradzi najbliższych. Wszystkich czeka czas pełen prób i testów, jakich nie widzieliśmy dotąd w kinie. Od wybrzeży Kuby przez ulice Nowego Jorku po lody arktycznego morza Barentsa – „Szybcy i wściekli” przemierzą świat, by powstrzymać zło i chaos. I uratować tego, który uczynił ich rodziną.

Gość gość
na stronie 24filmyonline.pl jest wirus lepiej tam nie wchodzić na tą stronę

Gość gość
Nie za Szybcy nie za Wściekli a w sam raz :D

Gość gość
kocham takie zryte parodie :)) moge w nieskończoność oglądać takie przeróbki jakie filmiki jeszcze polecacie parodie znanych filmów

Gość gość
fajna jest parodia filmu DRACZNY WYPADEK na youtube i cda jest

Gość gość
haha bekowe te filmiki :))