Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Oszukana przez Konrada

Konrad Adrian Kowalski oszust matrymonialny

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
To nie ten Konrad. M贸j te偶 jest z Krakowa, ale to co piszecie si臋 nie zgadza. Nie jest on ani na Przy Torze, ani Hucie. M贸j mieszka przy Kazimierzu i jest sam. Czekam na jego adres. Te偶 nie zamierzam dzia艂a膰 przez policj臋, wiem jak od niego odzyskam kas臋... Narazie dziewczyny i faktycznie - nigdy wi臋cej takich elegancik贸w.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Maartyna29
Odezwijcie si臋 do mnie na mail martyna.maruda@tlen.pl trzeba ustali膰 co z tym agentem dalej zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maartyna29
Mo偶emy si臋 skontaktowa膰 jako艣 poza forum?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Konrad cholerne imi臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie zg艂aszam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam z nim ma艂e dziecko... prosz臋 o pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czego ten "Konrad" w 偶yciu nie zrobi艂... Ma rzekomo dzieci, 偶on臋 a do tego dziecko z jak膮艣 inn膮 lask膮 (???). Do tego ma firmy, okrada kobiety, "trzeci膮 stop臋" kt贸rej nie wida膰 i za pewne zostanie pilotem. Tam gdzie tyle koloryzacji w opowie艣ciach i brak sk艂adu w tym co ludzie opowiadaj膮 (a w jego przypadku nic si臋 kupy nie trzyma) tam tak naprawd臋 jest jedna wielka fikcja. Jak dalej b臋dzie si臋 o nim czyta艂o tyle ba艣ni to najlepiej stworzy膰 na jego podstawie bestseller: "Konrad i jego 偶ycie z 2000 kobiet", bo oczywi艣cie o tym, 偶e spa艂, mia艂 od ka偶dej dawane pieni膮dze po 2 dniach znajomo艣ci, ka偶da jego laska by艂a jego narzeczon膮 i zd膮偶y艂 to zrobi膰 maj膮c nad sob膮 27 wyrok贸w i 23 lata pisane by艂o ju偶 wsz臋dzie. Nikt zdroworozs膮dkowy, kto ma w sobie cho膰 minimum inteligencji nie podejdzie do tego na serio. Na koniec: zabijmy, posad藕my do wi臋zienia i zdemaskujmy oszusta!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Konrad :( kocham :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Maartyna29 Odezwijcie si臋 do mnie na mail martyna.maruda@tlen.pl Nic dziwnego 偶e ci臋 zdradza艂 jak 偶e艣 maruda :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Konradzie ogromnie si臋 ciesz臋, 偶e bierzesz udzia艂 w naszej dyskusji :) o艣wie膰 mnie prosz臋 kiedy zaczniesz mi oddawac pieni膮dze? Wolisz si艂膮 czy po dobroci? Powiedz co u Twoich dzieci s艂ycha膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pani ktora pisala ze ma z nim male dziecko i prosi o pomoc. Prosze sie ze mna skontaktowac pod adresem emailowym: aprilgoodman22@yahoo.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny i jak co艣 szanowny Konrad pisze do was?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mery wawa
Je艣li to czytasz a napewno czytasz to informacyjnie mam twoje zdj臋cia z Sympatii .Je艣li nie zwr贸cisz mi pieni臋dzy to zar贸wno policja jak i wiele os贸b na portalach internetowych b臋dzie wiedzia艂o o twoich oszustwach. A je艣li to nie pomo偶e spotkamy si臋 w twojej si艂owni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maartyna29
Mery Wawa mo偶esz si臋 ze mn膮 skontaktowa膰 na mail jak powy偶ej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malitka221
Hej Mery wawa prosz臋 Ci臋 o kontakt pod adresem rene221@poczta.onet.pl mam do Ciebie jedno pytanie. Renata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li kto艣 chce zobaczy膰 jak wygl膮da szanowny Pan oszust wystarczy wpisa膰 w przegl膮dark臋 Konrad K. Oszust. B膮d藕 te偶 zach臋cam do obejrzenia materia艂u "bez oporow" odcinek 2 oszu艣ci matrymonialni. Tam w pe艂nej krasie prezentuje si臋 celebryta-biznesemen-oszust- Konrad Adrian K.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
4 dni....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maartyna29
4 dni do czego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam Prosze o odezwanie sie do mnie na priv tez mia艂am doczynienia z tym Typem. martaamorki4@buziaczek.onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o s z u s t! z 艂 o d z i e j! oddaj pieni膮dze bydlaku!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Konrad grasuje na kolejnym portalu randkowym. Uwa偶ajcie na niego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maartyna29
Jaki to dok艂adnie portal?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niech mi teraz kto艣 powie 偶e kobiety s膮 inteligentne. Buhahahahahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
koradzie kowalski do 31.12 dokonaj splaty zadluzenia, ktore u mnie zaciagnales. w przeciwnym razie sprawa trafi do sadu i komornika. wiem, ze masz z czego splacac dostales spadek po ojcu .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziwne wi臋kszo艣膰 ostatnich odpowiedzi jeat z tego samego dnia i prawie 偶e tej samej godziny. Konrad chyba bardzo si臋 nudzisz siedz膮c na forum i pisz膮c glupoty. Zajmij si臋 oddawaniem pieniedzy, kt贸re przywlaszczyles bo % odsetek ro艣nie:) A i Pozdr贸w Twoja przyjaci贸艂k臋 Kasie z tvn

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co te baby maj膮 w g艂owie, najpierw obcemu facetowi poznanemu przez neta po偶yczaj膮 sporo kasy, a potem lament i krzyk z艂odziej nie odda艂! To r贸wnie dobrze mog艂y艣cie menelowi spod biedry da膰 w zamian za obietnice 偶e kiedy艣 wam odda, no ale to menel, a Konrad pewnie fajnie si臋 ubra艂 i wyperfumowa艂 i ju偶 wam rozum odebra艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Konrad a Ty nadal tracisz czas na sprawdzanie tego forum i durne komentarze. Je艣li z kim艣 odpisujesz umow臋 po偶yczki to ja oddajesz... proste jak nie oddajesz to licz si臋 偶e wszystkimi tego konsekwencjami. Komornik pr臋dzej czy p贸藕niej wci膮gnie z Ciebie kase wraz z odsetkami. A jak nie komornik to bardzo skuteczna firma windykacyjna. Nie jeste艣 taki cwany jak my艣lisz. Detektyw jest tu偶 za Tob膮. Do zobaczenia wkr贸tce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mmmlena
Powiedzcie prosz臋, czy jest tu na forum kt贸ra艣 z pa艅, kt贸ra zeznawa艂a ostatnio w Wawie przeciwko Adrianowi/Konradowi czy jak mu tam? Je艣li tak, to prosz臋 o kontakt madziulka0207@op.pl. Ch臋tnie zamieni臋 kilka s艂贸w, bo niestety te偶 mam w膮tpliw膮 przyjemno艣膰 uczestniczy膰 w dochodzeniu przeciwko temu panu. Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mmlena (konradzie) czemu piszesz w膮tpliw膮? Ja zeznawa艂am i 偶adnych w膮tpliwo艣ci nie mam. Wr臋cz przeciwnie. Mam nadziej臋, 偶e z dopadnie ci臋 r臋ka sprawiedliwo艣ci. I osoby kt贸re Ci pomagaj膮 r贸wnie偶, poniewa偶 jeste艣 poszukiwany i za ukrywanie i pomoc te偶 odpowiedz膮 !

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰