Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samochód

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Zastanawiam się nad kupnem samochodu, ale za bardzo się na tym nie znam. Mam kilka pytań: Czy polecacie jakies konkretne miejsce (najlepiej w Warszawie)? Lepiej nowy czy używany (fundusz mam spory, ale nie kosmiczny)? Co myślicie o hybrydach? Jakieś ogólne rady? Na co zwrócić uwagę? Wiadomo, że przed kupnem poproszę też o badania stanu samochodu (pewnie na mój koszt).

Gość gość
hmmm jak się zastanawiasz nad hybrydą to może prius?

Gość gość
No toyota jeśli o hybrydowe chodzi, to faktycznie rządzi. Co do rad, to polecam w miarę nowy, ale z używki (kilkuletni jakiś) i jak się średnio znasz, to raczej bym brał z jakiegoś porządnego/autoryzowanego salonu, a nie od Mirka z olx

Gość gość
No dobra, ale gdzie w takim razie znajdę używane i od "zaufanego" sprzedawcy? Zielona jestem...

Gość gość
No to jak jesteśmy przy priusach, to jest chociażby Chodzeń w wawce. O nim są dobre opinie

Gość gość
Ale tam też używane są normalnie?

Gość gość
No pewnie, że tak. No i tam Ci tez na pewno doradzą jak im dokładnie powiesz o co Ci chodzi i na pewno lepiej niż my tu, bo się znają :P

Gość gość
No dobra, dzięki. ktoś jeszcze coś?

Gość gość
Nie znam się, ale wiem że w necie sa różne fora tematyczne - motoryzacyjne i pewnie szybciej tam znajdziesz rozmówców, rady i wspazówki co i jak/

Gość gość
Otóż to-zapytaj na forum tematycznym lepiej, bo jak widzisz, tu to może ze 3 osoby coś wiedziały. A co do salonu Chodzeń, to faktycznie znany jest