Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antonio805

Tax CARE OPINIE

Polecane posty

Gość Ollica
No raczej nie, bo nie piszesz niczego konkretnego. Dla mnie to żaden argument.

Gość Nicolay
Dla mnie też nie, bo korzystam w tej firmie już ponad rok czasu i jak do tej pory nie mam nic do zarzucenia. Porozliczane na czas, błędów nie ma, kasa się zgadza.

Gość KarenaS
Moja współpraca z TaxCare idzie całkiem nieźle. Korzystam z ich księgowości od kilka miesięcy. Jestem z Warszawy, ale tylko raz byłam w placówce, żeby podpisać upoważnienia. Reszta spraw jest do załatwienia poprzez maila i on line. Kiedy potrzebowałam skontaktowac się z księgową to dzwoniłam. Od siebie moge ich ksiegowość śmiało polecić.

Gość karpatek
Korzystam i całkiem nieźle wychodzi. Za niewielkie pieniądze mam prowadzona księgowość i dokupiłam sobie kilka pakietów. Cały czas pracuja nad udogodnieniami dla klientów, więc za to dla nich też duży plus. Teraz wprowadzili chmurę faktur, dzięki czemu nawet nie muszę martwić się kurierem tylko dokumenty do księgowej wszystkie wysłam online.

Gość kamamamama
możesz napisać coś więcej na temat tej chmury faktur? Szukałam takiego rozwiązania do mojej firmy, bo jednak w tych fakturach nie raz ciężko się połapać i jak coś potrzebne na już to zawsze jest przekopywanie wszystkiego, takie uroki jednoosobowej dzialalnosci gdzie muszę za wszystko sama odpowiadac

Gość Kingstonka
To jest opcja dla osób, które lubią proste rozwiązania - wszystko co związane z fakturą odbywa się w chmurze, włącznie z przechowywaniem i eksportem dokumentów do klientów. Wejdź sobie i poklikaj https://chmurafaktur.pl/ - to jest darmowe narzędzie. :)

Gość kamamamama
już sobie konto parę tygodni temu założyłam ;) faktycznie proste w obsłudze, za mną kilkanaście wystawionych faktur, mam nadzieję że cały czas to będzie darmowe bo spodobało mi się to narzędzie, powoli myśłę żeby przejść tylko na takie faktury

Gość Marinka

A dużo płacicie w Tax Care? Opłaca się brać abonament czy lepiej jest płacić od faktury?

Gość Marinka

A dużo płacicie w Tax Care? Opłaca się brać abonament czy lepiej jest płacić od faktury?

Gość anulka

Ja mam abonament, moim zdaniem jest korzystniejszy, ale najlepiej sprawdź u nich ile Ci to będzie wychodziło. Bo abonament mają od 99 zł miesięcznie, ale to zalezy od różnych czynników.

Gość Matka

A z pakietów korzystacie? Ja waham się nad medycznym, na etacie miałam prywatną opiekę, teraz mam działalność i nie uśmiecha mi się mieć wizytę za rok. Wiecie jaka cena?