Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antonio805

Tax CARE OPINIE

Polecane posty

Gość Antonio805

Prowadzę od kliku miesięcy jednoosobową działalność gospodarczą. Firma zaczyna nabierać tępa i mam coraz więcej dokumentów i zacząłem zatrudniać pracowników. Kompletnie nie znam się na sprawach pracowniczych. Wcześniej jeszcze jakoś dawałem radę z dokumentacją, ale teraz jest tego masa.... szukam bardzo dobrego biura rachunkowego online. Nie chcę już dłużej tracić czasu na papierkową robotę i dowożenie dokumentów do jakiegoś biura. Co myślicie o Tax care? Jedno z pierwszych biur jakie pojawia się mi w wyszukiwarce. Czy w Tax care opinie klientów są godne polecenia??? Zlecacie tam swoje sprawy biznesowe?

Gość gość
Polecam Panu zapoznanie się z artykułem na tej stronie: http://pakto.pl/biuro-rachunkowe-online/ mi także tę stronę polecono, kiedy szukałam biura rachunkowego online dla siebie. Tax care opinie ma raczej pozytywne bo sporo też gdzieś słyszałam o nich jednak nie wiem czy mają obsługę online. Ja skorzystałam z doradztwa w tym artykule i się opłaciło. Biuro które mnie obsługuje jak dla mnie świadczy usługi na najwyższym poziomie. Nigdy jeszcze nie czułam się zaniedbana. Polecam korzystać ze sprawdzonych ofert :)

Gość tax care opinie
ja jestem klientem i nie narzekam

Gość gość
W taxe care opinie są zadawalające w sieci. Jeśli szukacie biura rachunkowego online dla siebie i chcecie skorzystać ze sprawdzonych usług to korzystajcie z rankingów - SPRAWDZONYCH - http://www.ksiegowosconlineranking.pl/. Znajdziecie tu nie tylko spis biur rachunkowych świadczących usługi online na najwyższym poziomie - mam nadzieję tutaj traktowanie klienta INDYWIDUALNIE i profesjonalnie.

Gość gość
fajną mają stronę, dużą ofertę ciekawą myślę dla potencjalnego klienta. też sugerowałam się rankingiem biur rachunkowych online i u mnie się sprawdziło

Gość gość
śledzę różne fora biznesowe i księgowe i o tax care opinie nie było jakichś negatywów. myślę, że mają dobrą obsługę ale wszystko zależy od tego czego tak naprawdę oczekujesz

Gość tax care opinie znalezione
tak jak w tytule w rankingach tax care opinie stoją wysoko ;)

Gość gość
[ tax care opinie znalezione ] twoja odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje.... macie jakiś cennik?

Gość gość
dzięki za polecenia znalazłem że w tax care opinie nie są negatywne, ale nie wiem czy chcę oddać swoją firmę takiemu potentatowi .... czy tam klient nie jest traktowany tak masowo???? :/ nie wiem co myśleć, co polecacie?

Gość gość
a gdzie nie jest.... widzę tu same o tax care opinie a innych biur to już nie ma?

Gość gość
nie wiem czy tak narzekają ludzie na duże biura rachunkowe ja mam obsługę online i wszystko działa sprawnie do tego mam darmowy program do wystawiania faktur ja sobie cenię, a wybrałam swoje biuro też na tym rankingu o którym pisaliście wyżej. o tax care opinie nie wiem jakie są bo nawet nie miałam styczności z tym biurem, ale z doświadczenia wiem, że lepiej szukać ofert sprawdzonych

Gość gość
jakie opinie o tax care opinie jeśli chodzi o księgowość online macie?

Gość gość
jeśli interesują cię o tax care opinie to zajrzyj tutaj http://www.ksiegowosconlineranking.pl/ ktoś już wcześniej to polecał bo tam piszą na co zwrócić uwagę przy wyborze itp

Gość tax care opinie na ten temat
ja mam o tax care opinie dobre :D

Gość gość
ja korzystam z taxly.pl polecam...

Gość Mościcka
A może zamiast o opiniach o opiniach, jakieś rzeczywiste opinie klientów Tax Care? :) Warto tam wziąć księgowość? Jeżeli tak to dlaczego?

Gość tax care opinie MOJE
ja mam tak księgowość i jest okej

Gość turquise rose
Obsługują mnie od roku, czyli od początku prowadzenia działalności i jak dla mnie ok. Ja nie ukrywam, że skusiłam się ze względu na cenę, bo wiadomo jak to jest z początkującymi firmami, kokosów nie ma i nawet te 100-150 zł zaoszczędzone na ksiegowości się dla mnie liczyło. No ale potem się okazało na czym jeszcze mogę zaoszczędzić, bo doradzili mi w sprawie optymalizacji podatkowej.

Gość MartaBr
No to juz jesteś starym wyjadaczem :) Jak będziesz się z nimi kontaktować to zapytaj o usługi dodatkowe bo sporo tego doszło w ostatnim czasie.

Gość Mirq
A tak z ciekawości co doszło? Mam księgowość tam jest ok.

Gość Kossowianka
A na stronie nie mają napisane? Wiem, że na pewno fit sport, bo korzystam i te prawne, ale to jakiś czas temu. Na pewno możesz u nich dopytać.

Gość gość
Ja ,byłam zadowolona chwilę,gdy masz dużo faktur można się liczyć z tym że ostro Ci dowalą za ich usługę mi miało wychodzić obsługa 250 zł a w końcu za miesiąc wychodziło do 1000.

Gość Kamillica
Bzdury piszesz, bo abonament jest stały. Chyba, że wyszłaś poza limity w abonamencie to wiadomo, że trzeba dopłacić. Może to po prostu z nimi wyjaśnij?

Gość Mirq
No fakt, nigdy nie musiałam nic dopłacać, tylko tyle co w abonamencie mam.

Gość danatana
Stałe koszta w Taxcare mozna wyliczyc kalkulatorem ale należy doliczyć koszty pakietow, których w TaxCare nie brak. Nie są to duże kwoty i zwykle zgadzaja sie z wynikiem na stronie. Może korzystałaś z jakiś dodatkowych usług.

Gość drigo
ja o nich myślę na poważnie, nie wiecie czy można jakoś skorzystać z tego systemu na próbę? I który pakiet polecacie? wiem, ze mają jakiś medyczny gdzie można korzystać z usług luxmedu

Gość Marylka35
Ale z jakiego systemu? Pytasz o panel online? Mają demo na stronie, możesz sobie zobaczyć, jak to działa. Medyczny dobiorą Ci do potrzeb, Luxmed jest.

Gość rosalilly
Mają medyczny, prawny, IT i fit sport, jeśli się nie mylę, ale to dodatkowo się u nich wykupuje. Za obsługę taką typowo księgową, płaci się u nich abonament, który możesz wyliczyć na stronie. Pakiety nie są konieczne, nie chcesz nie kupujesz, proste ;) Wtedy dotyczy Cie tylko opłata abonamentowa.

Gość gośćlukas
Po prostu PORAŻKA Weście sobie do serca to co mówię PORAŻKA