Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filifionka072296

czarrna sukienka?

Polecane posty

Hej, niedlugo mam wesele koleżanki która jest w ciąży i razem ze swoim chłopakiem podjęła decyzję o bardzo szybkim ślubie. Ja ze względu na ograniczony studencki budżet jak i czas nie jestem w stanie kupić sobie nowej sukienki a dysponuje czarna sukienką w której byłam tylko raz na innej imprezie i bardzo chcialabym ja założyć ale dokoła słyszę że nie wypada. Ze to nie pogrzeb i to może obrazić młodych. Jest to skromna sukienka przed kolano z koronkowymi wstawkami, chce do niej założyć czerwone szpilki i dobrać do niej czerwona kopertowkę + delikatny makijaż ze smokey eye w brązach. Czy taki zestaw może być? Czy na prawdę nie wypada? Jakie dodatki mogę jeszcze dobrac? I jakie rajstopy ?(jestem strasznym bladziochem). Dziękuję z góry za pomoc!

Gość gość
Moim zdaniem super, elegancko i klasycznie. Różne dziwne przesądy chodzą wokół tematu wesela, ja nigdy tego na serio nie biorę, innego koloru nawet za dopłatą nie włożę. To ty masz się czuć dobrze w tym w czym przychodzisz.

Gość asiutka    1999
Możesz tak iść. Dobierz jakiś naszyjnik, paznokcie też pomaluj na czerwono.

Gość gość
Rajstopy najlepiej też czarne, ale takie z 20den, co by tak całkiem czarno nie było a kontur nóg ładnie podkreślony