Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komu tu się chude laski nie podobają? No słucham

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nie potrzebny mi drut kolczasty do seksu.Wolę laskę z cycem i tylkiem odstającym . x Ale ty nie jesteś jedynym mężczyzną na świecie a zachowujesz sie jakby tak było. :D:D:D Oprocz seksu uprawiasz tez prymitywizm. No cóż, taki jest ten wasz ziemski świat.

Gość gość
21:28 to bylo super! Widać ze seksu jeszcze nie uprawialas,ani nawet nie dotykalas sprzetu,uswiadomie cie ze jajka faceta nie przypominają kamieni :D:D ile masz lat? Masz chociaż 18? :D

Gość gość
21:28 to bylo super! Widać ze seksu jeszcze nie uprawialas,ani nawet nie dotykalas sprzetu,uswiadomie cie ze jajka faceta nie przypominają kamieni :D:D ile masz lat? Masz chociaż 18?

Gość gość
Nie podobają nam sie

Gość gość
Nie bardzo.

Gość gość
Chude laski jeszcze mogą być ale chudy facet gorzej.

Gość gość
gość dziś 21:28 to bylo super! Widać ze seksu jeszcze nie uprawialas,ani nawet nie dotykalas sprzetu,uswiadomie cie ze jajka faceta nie przypominają kamieni smiech.gifsmiech.gif ile masz lat? Masz chociaż 18? xxxxxxx Mam 12 lat.... pokażesz mi swój sprzęt? :D wyluzuj i wyciągnij kija ze swojej pupci, bo za poważnie ten temat traktujesz

Gość gość
oresz ty pziwyfrysku suczy tymie piasac ch esz ucyć gyspermozjadie? na jego rany ty buj za boga jestes i polszczyzny nieznas kmiocie:-D ty mnoe? ducha n8emasz psi rozumis a mnoe ortografi uczys idze ide bo jusz cie opsikalem ty ty ,jak cie nazwC brudZie kaleczacy polszcyzne aaawiesz? pozTym nic niewiesz ,nawet niekumasz:-D

Gość gość
Jak bzykałem kiedyś taką chudą szkape, to jej kości tak klekotały że sąsiedzi wezwali policje i kazali ją na cmentarz odwieźć :(

Gość gość
Zależy, jak jest proporcjonalna to ok,bez piersi nie wchodzi w grę

Gość gość
Unormujmy temat, ja autorka 170cm waga 55kg - jak to odbieracie chuda czy nie?

Gość gość
:D drut kolczasty mnie rozj***l

Gość gość
Zdjecie wrzuć ,bo tak to że możesz

Gość gość
Ja chuda zucilem bo cyckow nie miała

Gość gość
Ja jestem pulchna, mam wielki zad, podobny do tego jaki ma Nicki Minaj, ale piersi wcale nie są jakieś wielkie, co najwyżej średnie (rozmiar 70f) i pewnie dla takich wielbicieli krągłości to te cyce są po prostu za małe... Generalnie mam figurę podobną do Alicii Keys, ciekawe czy coś takiego może się podobać.

Gość gość
gość dziś Zdjecie wrzuć ,bo tak to że możesz XXXXXX Co mogę? Wybacz ale nie bedę teraz robić sobie zdjeć do netu, temat i pytanie jest o chudość, cyferki podane, a fotki pooglądaj na innych portalach :P

Gość gość
gość dziś Ja jestem pulchna, mam wielki zad, podobny do tego jaki ma Nicki Minaj, ale piersi wcale nie są jakieś wielkie, co najwyżej średnie (rozmiar 70f) i pewnie dla takich wielbicieli krągłości to te cyce są po prostu za małe... Generalnie mam figurę podobną do Alicii Keys, ciekawe czy coś takiego może się podobać. x No własnie bo są różne typy sylwetek, tobie poszło w dół, innej idzie w górę, a jeszcze innej w uda czy ramiona. Można miec kościstą du)pe a duże cycki, albo odwrotnie i zawsze coś się komuś nie spodoba, a innemu tak.

Gość gość
No właśnie. Ja nie przepadam, a mój pies uwielbia kości. To mu czasami przyprowadzam chudą koleżankę.

Gość gość
chude szkapy powinny przytyć tłuszczykiem

Gość gość
chude szkapy powinny przytyć tłuszczykiem X Jak kobiety nazywasz szkapami, to twoje miejsce jest w oborze za krowami