Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mężczyzna gej może być przyjacielem kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Wydawało mi się,ze mam przyjaciela.Trwało to wiele lat,bo łączyła nas wspólna praca, łączyły interesy. Od zawsze był jakiś inny niż jego rówieśnicy,Wychowała go tylko matka,kobieta zaborcza,terrorystka układająca mu życie.Walczyła wiele lat ze mną,walczyła z synem,a nigdy nie było z nas pary na polu prywatnym.To matka wpajała mu niechęć do kobiet z dobrym skutkiem,bo ich nie cierpiał. Uważał je za istoty właściwie zbędne. Jak mówią niektórzy "Pan Bóg się pomylił" i stworzył takie COŚ.Kiedy był młodszy po prostu unikał takich tematów. Szukałam odpowiedzi co mu dolega. Wiele czytałam i stwierdziłam,że cierpi na anoreksje seksualną. Z czasem robił się coraz bardziej agresywny wobec kobiet, a trenował to na pierwszej pod ręką, czyli mnie. Tym sposobem zostałam życiowym nieudacznikiem,nierobem a nawet złodziejką,bo przewidywał,że bym go okradła. Powiedziałam STOP i poszłam w swoja stronę. Los jest sprawiedliwym sędzią. Jednak nie był anorektykiem. Był ukrytym gejem. Jakiś czas temu zamieszkał z wybrankiem swoim,który okazał się cwaniakiem. Okradł go z pieniędzy,narobił długów,co skutkowało komornikiem i jak zapracował na swoje mieszkanie to się ulotnił. Na "pamiątkę" jeszcze zostawił mu jedno- jest seropozytywny,wiec zostawił mu wirusa. Przyjęłam jego preferencje seksualne zwyczajnie, bo zmienić się ich nie dało. Był dla mnie człowiekiem,ja dla niego już nie.

Gość gość
chciałaś się wyżalić czy po ch... ten durny temat?

Gość gość
Pytanie retoryczne. Raczej czy mężczyzna homo może być przyjacielem kobiety.

Gość gość
chyba moze ale to ona stawia :)

Gość gość
Do goscia o 22.49. Temat jak kazdy inny. Inteligencja zablysla w twojej glowie bo wiesz ze pisze sie przez " ch " to co bylo skrotem myslowym.

Gość gość
Czasem za męskimi skłonnościami homoseksualnymi może ukrywać się wpojona nienawiść do kobiet.