Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Manieczki2

30tysiecy to duzo..?

Polecane posty

Mam 31lat 30tysiecy prace za 1800zl chlopaka wynajmujwmy mieszkaniw i chcemy jechac do holandii, odlozyc i postarac siw o dziecko. Chlopak zarabie tu 2400. Nie wiem sama.. wiekszosc tu ma po kilkaset tysiecy mieszkania itd

Gość gość
No mieszkanie to kilkaset tysięcy kosztuje a co? W czym moge pomóc? Skoro juz cos napisałaś...

Gość gość
Większość nie ma tego co Ty, a na necie to sami dyrektorzy i bizneswoman. Gdzie ja żyję w ogóle. Masz rację, jedź do tej Holandii, bo tutaj to można tylko świra dostać od tych zasranych ambicji i przechwałek.

Gość gość
ta, mają mieszkania bo rodzice kupują. Mało kogo stać na kupno własną pracą bez pomocy. Takie p********ie, że wszystko mają

Gość gość
gość dziś Ja kupiłem sam trzypokojowe piękne mieszkanie. Nie miałem wiarygodności kredytowej, więc posiłkowałem się dwoma pożyczkami wziętymi na dwa lata. Nie jestem geniuszem, pracuję na swoim i nikt nigdy mi niczego nie dał za darmo. A jak komuś ani robić, ani myśleć nie chce się, to biedę zawsze klepać będzie :(.

Gość gość
30 to za mało na udział własny w kredycie na normalne mieszkanie. Wystarczy poczytać oferty, bo to wiedzieć.

Gość gość
Ma krzywe nogi jak sra. Nie wierz ludziom w to co mówią.

Gość gość
To, że "gwiazdy Kafe" są posrańcami na utrzymaniu matek, nie oznacza, że wśród normalnych ludzi jest podobnie :P.

Gość Imaksler
Jeśli chodzi o mieszkanie to 30 raczej nie wystarczy. Dobrym wyjście może natomiast okazać sie wzięcie kredytu hipotecznego. Obecnie w bankach dosyć łatwo jest dostać tego typu kredyt, w przeciwieństwie do tego, co miało miejsce jeszcze kilkanaście lat temu. Sprawdźcie sobie dostępne oferty na http://direct.money.pl/kredytymieszkaniowe/ i na podstawie tego podejmijcie decyzję ;)