Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona matka

Drgawki nóżek u 5tygodniowego noworodka

Polecane posty

Gość Zmartwiona matka

Od razu zaznaczę że jestem umówiona do lekarza, chcę tylko zapytać o doswiadczenie w tym temacie innych mam. Karmilam dzis synka, usnał mi na rekach wiec chcialam odlozyc go do lozka - i w tym momencie rączki wykonały odr****moro a nóżki dostały drgawek - zwlaszcza jedna nóżka, wyglądało to jak porażenie prądem, rytmiczne ruchy trwające maks 5 sekund. Synek urodzony o czasie, 10 pkt, zaobserwowalam to juz wczesniej, w podobnych sytuacjach. Synek mial 3 tyg temu przy okazji pobytu w szpitalu (zbyt malo przybierał) robione usg przez glowke, ponoć zadnych zmian nie ma. Bardzo sie martwie, wizyta za tydzien a ja do tego czasu osiwieje i padne na zawal. Moj pierwszy synek mial drgawki ale po przebudzeniu i bylo to normalne, ot niedojrzalosc ukladu nerwowego. A tu w czasie snu. Jaka moze byc przyczyna?

Gość gość
Idź do lekarza prywatnie to będzie szybciej po co czekać

Gość Zmartwiona matka
To JEST prywatnie...

Gość gość
idz do lekarza albo weterynarza znaja sie natym oboje,;-)

Gość Zmartwiona matka
Przecież na wstępie zaznaczyłam ze ide do lekarza, po co mi takie rady? Do weterynarza Ty idź - może Ci zaaplikuje zastrzyk ktory pozwoli Ci czytać ze zrozumieniem.

jaja sobie robisz? po prostu miał sny Tobie noga nigdy nie skoczyła jak zasypiałaś? orgaznim próbuje się wybudzić, bo myśli, że to śmierć. szczególnie malutkie dziecko, nie rozumie, co to sen

Gość Zmartwiona matka
Chcialabym zeby to byly jaja. Mnie noga skoczyła raz a nie w serii 5-6 skurczów w ciągu 5 sekund. O to mi chodzi. Nie dokuczaj, i tak wystarczająco jestem przerażona.

Gość gość
Lekarz przyjedzie prywatnie do domu.