Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patrzący facet, co robić?

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli podoba mi się mnóstwo dziewczyn to do każdej mam podbijać, brać numer i się z nią żenić? :classic_cool: ...a tak jak się nie chcę żenić to nie mogę na nią patrzeć, to zakazane

Gość gość
Weź, to znaczy że mnie nie kocha? Aaaaa jaaa sięęę chybaaa zabijęęę! 😭

Gość gość
Nie chce żeby mnie kochał tak jak Pan powyżej błędnie założył tylko chciałbym odgadnąć co chodzi mu po głowie. Jest to dziwne gdy podnosisz wzrok a tu ktoś się na Ciebie bezwstydnie gapi! I to nie jeden raz! A później jego kolega się pyta czy będę tamtego podrywac (chociaż widziałam go wtedy raz i nie do końca pamiętalam jego imię)

Gość gość
Zagadaj, a nie piszesz na forum!

Gość gość
Oczywiscie z tym podrywem to były żarty ale dlaczego akurat jego?

Gość gość 18 51
Ja jej błędnie nie doradzam. Napisałam, że odnośnie 2 facetów też sobie myślałam, że na mnie lecą, a wcale nie zagadali i jej tłumaczę, że nie jest zainteresowany nią ten koleś.

Gość gość
Uśmiechnąć się do niego.

Gość gość
Poczekaj aż znowu go zobaczysz i jeśli sytuacja się nie zmieni daj sobie spokój serio. Dziewczyna na górze ma rację - może ci się tylko wydaje?

Gość gość
A może sobie tylko to wymyslilas :P

Gość gość
Też tak pomyślałam, że ona sobie to wymyśliła, bo przecież gdyby ten koleś się nią zauroczył, to by zagadał. Czasem jest tak, że widzimy to co chcemy widzieć.

Gość gość
Może i sobie wymyśliłam.. sama już nie wiem. Czyli to wszystko przypadek? Te spojrzenia i pytania znajomych? Zawsze przy mnie o nim wspominają. Ehh.. ta wyobraźnia! Dam sobie z nim spokój

Gość gość
Może... tak jak wspomnialas, gdy pojedzie z wami na wakacje to coś więcej się okaże? ;) pozdrawiam

Gość gość
Pewnie nic się nie okaże...

Gość gość
...szkoda :-( bo jak się tak patrzył to EH! nawet teraz się trzęsę i przebieram nogami :-P

Gość gość
Uwielbiam takie historie xd

Gość gość
Mozliwe ze mu wpadlas w oko ale ma kogos wiec nie zagaduje, nie podejmuje zadnych krokow tylko sie patrzy

Gość gość
Fajnie trolujesz 20:32. Pewnie sam jesteś jakimś desperatem, który hejtuje ludzi na forach, a sam ma problemy i brak życia prywatnego ;) nie przejmuj się autorko tematu! Na świecie jest pełno takich niestabilnie emocjonalnie ludzi, którzy lubią do******lac innym :)

Gość gość
Wiem, że jest singlem. Gdyby tak nie było to juz dawno bym zlała, a tak to się ciągle zastanawiałam plus znajomymi i dziwne teksty. Dam sobie spokój raczej i tyle

Gość gość
jejjj, czuję się znów jak w podstawówce :) fajne to takie, kocha, nie kocha, kocha, nie kocha, popatrzył, nie popatrzył, jak popatrzył to znaczy coś, a jak znaczy, to co? :))) że też człek musi dorosnąć :-P

Gość gość
20:42 oświeć ją w takim razie o co może chodzić :)

Gość gość
O nic nie musi chodzić, niektórzy faceci po prostu lubią się patrzeć na ładne dziewczyny:D

Gość gość
a dlaczego mam oświecać :)? nie wiem tego, to po prostu ma swój urok i szczerze wyrażam tęsknotę za tym rodzajem emocji; jak walec przejedzie i równa z ziemią romantyczne uniesienia, motylki, głupawki, wypieki, rumieńce itp., to już się patrzy na to inaczej, mówią na to dojrzałość zazdroszczę tego 'fiu-bździu' :)

Gość gość
Czyli powinnam dac sobie spokój czy nie? Bo ile ludzi to tyle opinni ;/ A ja chciałabym tylko dobrą radę od kogoś bardziej doświadczonego w sprawach damsko-męskich ;)

Gość gość
jak prosisz o radę na forum, to tyle ich będzie, ile osób się wypowie :) a co chcesz zrobić? na co masz ochotę?

Gość gość 21 20
To Ci ludzie mówią, że może Ci się tylko zdawać, że on chce Cie poznać.... a nie możesz sama do niego zagadać?

Gość gość
Muszę to przemyśleć, zobaczę co będzie gdy znowu się spotkamy ;) postaram się zagadać. Nie mam nic do stracenia :P

Gość gość
gość dziś do gość21 20 dziś nie rozumiesz że nie może bo by chyba umarła, ona w przeciwieństwie do was jest stabilna emocjonalnie, tyle w temacie 😠

Gość gość
Mysle ze zeby rozwiac watpliwosci mozesz sama go zagadac ale na Jakis neutralny temat, moze o cos zapytaj go, tak zeby wyszlo to naturalnie, zeby nie odniosl wrazenia ze tylko czekalas na ta rozmowe z nim. Jak cos odpowie I wiecej juz nie bedzie Sam z siebie Ciebie zagadywal, nie bedzie sie odzywal to wtedy bym sobie dala spokoj na Twoim miejscu. Sprobuj, zebys nie zarzucala sobie ze nic nie zrobilas I obserwuj jak pozniej sie bedzie wobec Ciebie zachowywal.

Gość gość
Za każdym razem bardziej potwierdzam się w przekonaniu ze nie warto pisać o sowich uczuciach na forach, bo w większości przypadków to klarownej i jasnej odpowiedzi nie otrzymasz, a jedynie hejt :) niektórzy ludzie są tak chamscy ze aż się wszystkiego odechciewa. Nie przejmuj się ;)