Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawiczek to wartościowy człowiek z zasadami

Polecane posty

Gość gość

coś pieknego jak czeka z seksem

Gość gość
coś pieknego

Gość gość
seks dopełnieniem uczuć więc z kimś kogo kochamy :)

Gość gość
on nie czeka, on nie ma kogo wydymać, żadna mu nie chce dać

Gość gość
Szukam kogoś na seks przez telefon. Na co dzień jestem normalną naturalną dziewczyną o zgrabnej budowie ciała, jeśli się nudzisz zadzwoń możemy porozmawiać o sexie lub na inne tematy. Basia ze strony http://seks-telefon24.pl/

Gość gość
jako prawik jakoś nie czuję się człowiekiem z zasadami - jestem taki jak wszyscy. a nie porooochałem bo jestem wybredny no i moim problemem jest to że nie jestem mega przystojny i nie jest ze mnie bajerant 1 klasa:) buja sie we mnie taka gruba ale choćby mi przyszło sie trzepać do końca usra nego żywota to jej nie tkne - lepiej już być tym onanistą do końa życia. Nie kumam gości którzy musza na siłe kogoś zrooochac nawet najbrzudsza babę byleby sobie ulżyć lub nie być prawikami - czy nie lepiej mieć jedną ale z******tą laskę niż byle co? Trochę godności.

Gość gość
kolega mojego dziadka żył i umarł jako stary kawaler i prawiczek. Zawsze żałował, że nie ma rodziny, bał się kobiet i seksu, w pewnych momentach po prostu wymiękał, nic nie wskórał z żadną ☹

Gość gość
07.04 no wlaasnie... Prawiczki tu sie chwala ze tacy porzadni, z zasadami I gardza niedziewicami, a ta ,,porzadnosc"mysle ze zwykle wynika z tego ze po prostu nie miewaja okazji do seksu- Laski na nich nie leca, sami boja sie zagadac do kobiety bo sa zakompleksieni, nie sa na tyle przystojni zeby kobiety im sie pchaly do lozka, wiec niby jak maja kogos poderwac na seks... Ale o sobie mowia ,,ja mam zasady" hehe ciekawe czy gdyby na was lecialy piekne kobiety to byscie im odmawiali seksu bo chcecie poczekac z tym do slubu, juz to widze :D.

Gość gość
Ja szukam prawiczka po 35.

Gość gość
gość dziś Ja szukam prawiczka po 35. x po cooo?

Gość gość
Nie wolno się łamać tylko szukać chętnej np na http://bzykacz.pl bo sama nie przyjdzie