Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Frashe na powiększenie biustu

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Myślicie,ze serum na biust jest w stanie go realnie powiększyć? Ogolnie spotkałam się z kilkoma opiniami i biorę pod uwagę to aby je zamówić. Czy ktoś może stosował?

Gość gość
Sama z przymrużeniem oka potraktuję obietnicę powiększenia piersi - jednak to, co powinno robić takie serum: wygładzać, ujędrniać, napinać skórę, dzięki czemu piersi sa o wiele bardziej podniesione oraz trochę powiekszone - robi !! Skóra jest bardziej gładka i poprawia się jej napięcie. Widać, że piersi wyglądają lepiej i stwierdzam to po porównaniu z produktami tego typu z innych firm. frashe chyba jako jedyne dało takie rezultaty ( a trochę już tego przetestowałam).

Gość gość
Kupię gdzieś to stacjonarnie??????

Gość gość
A efekt się utrzymuje czy mija kiedy odstawi sie serum?

Gość gość
Sama stacjonarnie nie widziałam co nie znaczy,że go gdzieś nie ma. Nie mogę tutaj napisać czy efekt utrzymuje się jak się odstawi serum ponieważ jestem w trakcie drugiego opakowania i bardzo mi sie działanie podoba. Jednak pewnie teraz odstawie z raji braku fundusy na zakup kolejnego Postaram się wtedy napisać czy rzeczywiście efekt jest stały czy nie.

Gość gość
ok, będę wdzięczna za tą wiadomość, bo przyznam szczerze że cena jak dla mnie jest wysoka i nie sądzę żebym mogła sobie pozwolić na stałą kurację

Gość gość
co za żałosna reklama... :o

Gość gość
Dziewczyny i kobitki uwazajcie na ten produkt! Niestety po kilku tygodniach stosowania skóra nagle zrobiła się naciągnięta, pomarszczona i nieprzyjemnie gruba :( Jestem załamana :(

Mi właśnie po miesiącu stosowania nic takiego nie było jak mówisz :(. Zaczynam niedługo drugie opakowanie, bo bardzo mi przypadł do gustu Frashe. Krem ma naturalny skład, więc nie powinno się coś takiego wydarzyć nawet

Myślę, że powiększyć nie, ale realnie ujędrnić - zdecydowanie tak! :) Sama stosowałam przez jakiś czas Frashe i na fotkach widzę różnicę.

Gość jessica56
Takie produkty dają co najwyżej efekt placebo :P żadne krem nie jest w stanie powiększyć biustu. Kiedyś tez wydałam dużo kasy na takie rzeczy z nadzieją, ze bede miec wieksze piersi. Az w koncu stwierdzilam, ze zdecyduje sie na operacje plastyczna- wybralam implanty mentor, bo sa najbezpieczniejsze i najczesciej polecane przez chirurgow- od operacji minal rok i jestem szczesliwa, ze mam ladne piersi ;)

Jak mogą dać efekt placebo skoro albo będzie widać jakąś zmianę albo nie? :P Ja stosuje krem Frashe ze względu na skład, bo często mam alergię na różne wysypki i to jedynie mnie nie uczula i ujędrnia biust i tak jak piszą lekko przez to się podnosi i wygląda na minimalnie większy, fajne uczucie :D

Frashe.. hmm.. na początku nie było widać efektów ale dopiero jak zaczęłam ćwiczyć z Chodakowską doceniłam działanie tego kremu, bo faktycznie mój biust stał się sprężysty - jeżeli tak to można nazwać :) szkoda, że trochę drogi, ale za to jakość powala.. ale jeszcze raz zaznaczę, nie oczekujcie cudów jeżeli stosować będziecie TYLKO krem

dodam że warto też biegać, żeby wspomagać krążenie. U mnie znaczna poprawa :)

Gość gość
warto biegać ale nie bez sensu:) pobiec facetowi po piwo i fajki to ok;)

Gość gość
hej wszystkim, czy może ktoś mi napisać czy ten krem jest konkurencyjny z tymi sklepowymi kremami z drogerii?

Gość gość
kiedyś kupiłam w Rossmanie Soraye i to serum kosztowało mnie ok 15 zł - działanie podobne do zwykłego balsamu nawilżającego. Nic nadzwyczajnego... Później spróbowałam Tołpy - ok 50 zł , niestety uczuliło mnie ( a na znajomą zadziałał rewelacyjnie) Frashe zamówiłam przez internet i właściwie stosuję od niedawna ale nie uczula i ładnie pachnie. Piersi stały się przyjemnie jędrne i miłe w dotyku. Faktycznie czuję działanie dedykowane konkretnej części ciała. Mam wrażenie, że optycznie powiększył mój biust. Tylko cena trochę wysoka, ale da się przeżyć :)

Gość koleżankaaaa
a ile kosztuje? i gdzie go kupiłaś?

Gość Ludmiła1970
ja kupiłam go za około 190 zł na allegro ;-)

Gość gość
co ten krem ma takiego w sobie, że wszyscy go tak zachwalają? W sumie też szukam jakiegoś dobrego serum, ale w gąszczu tylu produktów na rynku, ciężko wybrać coś odpowiedniego a przy tym naturalnego i korzystnego cenowo ...

Gość gość
sprawdziłam na ich stronie i wyczyctałam: wyciąg z kwiatów lawendy,ekstrakt z ruszczyka kolczastego i z pąków i jakieś tam inne.. coraz bardziej zachęca mnie ten krem

Gość gość
Feee, nieapetyczne mimo że duże. Najładniejsze są półkule a nie wiszące bańki.

Gość Gosiaczekk29
A gdzie kupujecie ten krem? Ja bym chciała wypróbować jakiś krem dedykowany piersiom, ale nie chcę kupować jakiegoś szajsu....

Gość gość
Wcieraj s...mę, ma dużo substancji odżywczych - lepszej mikstury nie znajdziesz.

Gość Dagmaraaaa00
Mam ten krem. Jest ok, ale niestety drogi. Ujędrnia - to napewno. Moje piersi są lepsze w dotyku. Niewiem czy kupię jeszcze raz, bo ta cena trochę odstrasza. Ale przy takim działaniu i naturalnym składzie to w sumie się nie dziwię...

Gość gość
a gdzie ten krem jest dostępny? Szukałam go ostatnio w rossmanie i hebe - bez skutku....

Gość gość
Na co zwracacie uwagę przy wyborze kremu do biustu? Ja jeszcze nigdy nie kupowałam takiego produktu ale chciałabym pomóc moim piersiom odzyskać formę. Po drugiej ciąży nie mają w sobie życia : (

Gość Biusciastaa90
Kupiłam go na allegro :) Frashe jest naprawdę świetne ! Moje piersi stały się fajne napięte i lekko się uniosły. Oczywiście to nie jest to samo co zabieg u chirurga.. ale ten krem działa ! Szczególnie polecam kobietom, które od dawna narzekają na zwiotczałe piersi. U mnie widać poprawę gołym okiem :)

Gość Piniakinia
no właśnie - powiększyć to może za dużo powiedziane, ale na pewno poprawi ich kondycję, jędrność, nieco podniesie.