Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Frashe na powiększenie biustu

Polecane posty

Gość Liza0
Frashe? Jak najbardziej polecam :) kondycja moich piersi uległa ZNACZNEJ poprawie. Spróbujcie same, przekonacie się :)

Gość Larren39
moje piersi są uniesione i ujędrnione. Stosuję już drugi miesiąc ale pierwsze efekty zauważyłam po drugiej dobie. Przeczytałam na ich stronie, że składniki zawarte w tym kremie pobudzają cyrkulację krwi i limfy, wzmacniają naczynka i dzięki temu ze skóry odprowadzane są toksyny :)

Gość Lusi1990
Używam Frashe od jakiegoś czasu, krem jest wydajny, bo naprawdę mało nakładam go po prysznicu a skóra i tak jest miękka i aksamitna, wcześniej miałam małe rozstępy a teraz znikają :) to jest super plus dla mnie.

Gość BunnyHoney
Co to jest za krem??? nigdy wcześniej o nim nie słyszałam :O tylko cena troche przeraża, ale krem zbiera raczej dobre opinie

Gość Grażka___66
Podobno po 25 roku życia skóra zaczyna wiotczeć, zanikają włókna kolagenowe - dlatego piersi zaczynają po prostu opadać... A Frashe działa tak, żeby ten proces spowolnić :) dobrze nawilża i ujędrnia, poprawia ukrwienie.. ja używam od miesiąca i właśnie jakoś kilka dni temu porównałam zdjęcia PRZED i PO (polecam, bo wtedy można poczuć satysfakcję)

Gość gość
Masz rację Grażka. A ja już 29 lat prawie.... zaciekawiłaś mnie tym kremem :) chyba podrążę temat i podejmę decyzję czy kupić ten kosmetyk :)

Gość gość
Zapraszam do rejestracji na admoney.win/4322365724385/ oczywiście link poprzedzamy " http://" Przeglądajac reklamy można sobie dorobić. Zapraszam !

Gość gościówa___
Gdzie można kupić ten krem? Ostatnio sporo szperam w necie i dużo osób pozytywnie wypowiada się właśnie o Frashe. Ciekawe jak on działa i czy na każdego tak samo..

Gość Bellax88
nie no wydaje mi się, że to zależy od wielu czynników, jestem pewna, że nie zdziała dosłownie tak samo na każdego, bo każda z nas ma np. inny biust. Inaczej zadziała na mniejsze a inaczej a większe piersi :) u mnie krem zadziałał ok bo rozmiar A zamieniłam na B. Ale też sporo ćwiczę i wcieram też naturalne maseczki, które robię sama - najczęściej z pokrzywy. Krem Frashe smaruje zawsze po kąpieli. Najbardziej lubię zawartą w nim kofeinę. To dlatego tak poprawia krążenie i sprawia, że piersi są krąglejsze.

Gość Lalaja
Nigdy nie słyszałam o tym Frashe. Co to za krem? Gdzie go kupujecie i skąd on pochodzi? Ja ostatnio testuje serię tych kosmetyków z Syberii. Ale Frashe może też sobie wypróbuję na moje zmęczone piersi.

Gość gość
Frashe jest polskim kremem, produkowanym z najlepszych składników pochodzenia naturalnego. Na opakowaniu jest jasno opisany skład w którym znajdziesz min. wyciąg z kwiatów lawendy i ekstrakt z ruszczyka kolczastego i pąków :) moim zdaniem warto. Krem ma swoją cenę ale jest konkretny.

Gość poziomkowa_13
Dokładnie, ma tylko na naturalne składniki, dlatego data ważności jest krótka. Fajnie podnosi biust i ujedrnia :)

Gość gość
A to ciekawe.... no ja muszę coś zrobić z moim biustem , zawsze był moim atutem a po ciąży trochę oklapł i jest taki bez życia.. przydałby się jakiś dobry kosmetyk.

Gość gość
hmm kusicie. Chyba sobie go w końcu kupię, myślę o tym kremie od jakiegoś czasu, brakuje mi czegoś na biust. Zwykły balsam do ciała to na pewno nie to samo działanie...

Gość Celina28
no właśnie dobre jest to że działanie tego kremu to min. zwiększenie objętości biustu, ujędrnienie piersi, lepsza jakość skóry, redukcja rozstępów czy zapobieganie wiotczeniu biustu :) przeczytałam na ich stronie dlatego wiem. Ciekawe czy naprawdę tak działa... może sobie zrobię prezent na urodziny i sprawie sobie Frashe

Gość Mamitka88
też mam piersi wymęczone karmieniem mojego synka, ale postanowiłam coś z tym zrobić, z racji tego, że pojawiły się na nich rozstępy, potrzebuję czegoś co zniweluje paski chociaż w minimalnym stopniu.. nie chce ciągle zakładać bluzek pod szyję, chlałabym trochę ten biust wyeksponować. O frasche nigdy nie słyszałam, ale wypróbowałabym:)

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość Szczęśliwa2018
jedna z mam w przedszkolu mojej córy ostatnio opowiadała mi o tym kremie. Przydałoby mi się coś takiego. Mam miseczkę B i trochę rozstępów, przed ciążą dużo trenowałam a potem poszłam na "urlop". Piersi trochę zwariowały, przydałaby im się jakaś magiczna mikstura. Ten naturalny skład zachęca w przeciwieństwie do ceny kremu.. pytanie, czy rzeczywiście opłaca się kupić i czy są realne efekty.. HELP

Gość Grażka234
Też długo się zastanawiałam czy zamówić, bo cena nie mała, ale potem jak opinie poczytałam i popatrzyłem ile droższe potrafią być kremy to zamówiłam. Teraz już bym się nie zastanawiała, bo naprawdę warto, takie ujędrnienie dobre, a przy tym nawilżenie.

Gość gościnna gościówa
Podobno sperma działa dobrze na biust... Tak słyszałam

Gość Pati_patucha
Zamówiłam wczoraj :-)))) czekam na kuriera, dam znać jak na mnie zadziałał. Pozdrawiam :*

Gość gość
czytalam o tym kremie ostatnio na jakims blogu parentingowym, az tego co widzialam na ich stronie to najlepiej oplaca sie kupic zestaw. jedyne czego sie obawiam to ze nie zauwaze wiekszych efektow - mam miseczke c i wiadomo jak to jest z wiekszym biustem..

Gość Joanna_Zak_88
z ceną trochę popłynęli ale w składzie (znalazłam na ich stronie) widziałam dipalmitoyl hydroxyproline - wiem, że to przeciwzmarszczkowy składnik - może i na rozstępy się przyda?

Gość xxKALINKAxx
mi zredukowal tez rozstepy bo mialam nagly przyrost i spadek wagi i paseczki zniknely

Gość AgnieszkaW88
laski, kiedyś myślałam, że to jakaś ściema, te wszystkie kremy ale teraz widzę, że po sumiennym smarowaniu nagroda jest widoczna gołym okiem :) mi też wygładził rozstępy... wiadomo czy będzie taki samo odpowiednik tylko na rozstępy na brzuchu i udach ???

Gość gość
fajnie ściąga skórę

Agnieszka, też tak miałam, nie wierzyłam w kremy, no bo jak? Dopóki koleżanka mi nie powiedziała, że kupiła frashe i u niej piersi się podniosły ;) I wiecie co, koleżanka mi nawet zdjęcia pokazała i faktycznie różnica jest zauważalna (zdziwiłam się, ale koleżanka jest bardzo otwarta) :)

Gość milenca

Dla mnie ten krem też jest super, mam ogólnie dość duży biust ale obwisły i szukałam czegoś co w połączeniu z ćwiczeniami da efekty i w końcu dobrze natrafiłam 🙂

Gość Maristela

Jesli chcesz wypróbować takiego naprawdę dobrego kremu na powiekszenie bustu to niestety ale musisz się liczyć z tym, ze taki krem będzie trochę kosztował.
Co do frashe to jest niezłe, miałam ale miałam wrażenie,ze nie działa w zasadzie na powiekszenie biustu ale dobrze wplywa jednie na ujędrnienie piersi i tyle w temacie. Lekko biust powiększyłam natomiast serum Perfect bust. Ciekawa jestem jeszcze ich tabletek.

Gość sciema

Krem oczywiscie jest kompletnie nieskuteczny. Niestety. Tez uwierzylam w te pozytywne komentarze. Ale efektow zadnych, jedynie wydana kasa. I oczywiscie nie wierzcie w obietnice ze strony frashe.com ze zwroca pieniadze w przypadku braku efektow, maili nie odbieraja, zero kontaktu.