Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kasia Warnke właśnie oglądałam wywiad

Polecane posty

Gość gość

na dzień dobry tvn, pytana o ciąże, patrzę młoda dziewczyna ma jeszcze czas, a ona mowi że byłaby staroródką, zaglądam w net kto to i ile ma lat. Patrzę , szok!!!! ma 40 lat, a tak wygląda młodo świeżo, nie widać botoksu,lekki makijaż, prawie bez, myslałam że ma z 28 lat:)

Gość gość
Mloda dziewczyna moze miec 18-20 lat! 28 latka nie jest zadna "mloda dziewczyna" A Warnke wyglada jak niedomyta spocona bromba!

Gość gość
28 lat w porównaniu do 40 to jest to młoda osoba, mało tego, ktoś kto ma 40 w porównaniu do staruszka też jest młody, szok, nie? to ile mamy lat i czy jesteśmy młodzi jest to sprawa obiektywna . Dwudziestolatek dla noworodka będzie staruchem.

Gość gość
"Mloda dziewczyna moze miec 18-20 lat!" a 22-latka to już dojrzała kobieta:)

Gość gość
dziś Dziewczyną się jest podobno do 35 roku życia :D, ale o nie o tym ten temat kretynko też uważam że Warnke nie wygląda na swoj wiek.

Gość gość
Jak dla ta pani akurat wygląda na swój wiek. Tak wyglądają zadbane kobiety w średnim wieku. To te roztyte, pomarszczone i z odrostami czterdziechy nie wyglądają na swój wiek. Warnke śmiało jeszcze może zostać matką, a biorąc pod uwagę średnią długość życia Polek, to może jeszcze i doczekać wnuków.

Gość gość
Ja też młodziej wyglądam, ale zaczynam się już starzeć.