Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Tina

Co ubrać na niezobowiązujące spotkanie z mężczyzną poznanym w internecie?

Polecane posty

Gość gość Tina

Będziemy rozmawiać przy kawie maksymalnie pół godzinki. To nie może być nic wyuzdanego ani strojnego, żeby nie pomyślał, że jestem desperatką, ale też nie może być całkiem byle jakie, żeby nie pomyślał, że jestem jakąś dzikuską. :o

Gość gość
Pół godzinki? To trochę za mało. Ubierz cokolwiek. Przynajmniej ja tak zawsze robię. Coś, co jest wygodne i dopasowane do pogody

Gość gość
Bo on będzie tylko przejeżdżał przez moje miasto. Zabiorę go do Coffee Heaven na dworcu. Pół godzinki wystarczy, żeby się trochę 'obwąchać', niczego nie oczekuję, i tak jestem samotna od 30 lat, dam radę drugie tyle. :o

myślę, że im bardziej klasycznie tym lepiej :) ja bym ubrała czarne spodnie, koszule i na to jakiś sweterek

Gość gość Tina
Na co dzień chodzę w obcisłych dżinsach i rozciągniętych sweterkach za pupę lub koszulach tunikowych. Mogę iść w zwykłym swetrze oversize? :o

Gość veanka
To, w czym się dobrze czujesz. Jeśli się wystroisz w jakieś nie wiadomo jak seksowne ciuchy będziesz czuła się przebrana i przez to skrępowana. Ubierz się kobieco ale tak jak lubisz.

Gość czizas
ile ty masz lat? nie masz jakiejs kolezanki, kolegi, sasiadki, brata, mamy?

Gość gość zza miedzy
Dopasowane jeansy i swetr - hm sam bym się z Tobą chętnie umówił:) Oczy ładnie podkreśl.

Gość gość
Kolorowa bluzka z duzym dekoldem, biale obcisle spodnie, szpilki. Facet bedzie w 7 niebie, i od razu sie zakocha. Zycze udanej randki.

Gość gość zza miedzy
Ja bym brał swetrową w dopasowanych jeansach. Jakby gość Cię olał to ja się zapisuję na kolejkę

Gość gość Tina
Mam 30 lat. Nie posiadam znajomych a z rodziny tylko matkę, ale ona nie uznaje spotykania się z obcymi facetami z internetu, dlatego nie mówiłam jej gdzie idę. Bluzka z głębokim dekoltem całkiem odpada, ponieważ mam szczątkowe piersi. Na szpilkach nie umiem chodzić i nie posiadam jasnych spodni. Zdecydowałam, że wezmę czarne dżinsy, białą koszulę i na to beżowy sweter akrylowy. Ok?

jak dla mnie to ok w gruncie rzeczy to nie moje niezobowiazujace spotkanie ;)

Gość gość Tina
To nie żadna randka, ja tylko chcę wyglądać normalnie, żeby nie przestał ze mną pisać, bo pisze ciekawie i daje mi dobre rady. :o Aha, paru panom tutaj chyba się wydaje, że dopasowane spodnie = szczupłe nogi i okrągły wypięty tyłek, a u mnie jest wprost przeciwnie. Mam bardzo grube nogi i zero biustu, dlatego staram się to zrównoważyć poprzez luźne swetry i obcisłe doły. :o

Gość czizas
masz 30 lat i nie wiesz jak sie ubrac? nie chodzisz do pracy? do sklepu? siedzisz w 4 scianach? rece opadaja

Gość gość
czizas czy jak ci tam, nawet jak widzi, jak inni sie ubieraja, to wcale nie musi wplynac na jej umiejetnosc ubierania siebie. CO, ma sie ubierac jak inni? a jesli jej to nie pasuje?

Gość gość Tina
Od lat pracuję fizycznie na produkcji, wszyscy mamy tu jednakowe ubrania. :o

"Na co dzień chodzę w obcisłych dżinsach i rozciągniętych sweterkach za pupę lub koszulach tunikowych. Mogę iść w zwykłym swetrze oversize?" x cos ci umknelo :)

Gość gość
moglbys sie zdecydowac, za kogo sie logujesz

Gość yeez
Na niezobowiązujące spotkanie ubierz sie tak jak sie ubierasz codziennie. bedziesz sie czuła sobą , nie bedziesz przebrana tylko codziennie ubrana, nie bedziesz udawała kogoś kim nie jestes :) . skoro chodzisz w dzinsach i swetrach to tak sie ubierz.

Gość gość Tina
On pewnie będzie w płaszczu i koszuli (jedzie do rodziny). Mam przyjść w jakimś powyciąganym swetrze, kurtce przeciwdeszczowej i adidasach, bo w tym najlepiej się czuję?

Gość czizas
komu? x a sprobuj pomyslec

On pewnie będzie w płaszczu i koszuli (jedzie do rodziny) x jesli bedzie mial parasol i zacznie owijac sie o latarnie to lepiej zebys lubila musicale

Gość gość
nie lubie probowac

Gość Felicjanka
Ubrania odzwierciedlają Twoją osobowości, dlatego warto jest założyć coś w czym czujesz się przede wszystkim dobrze :) Ostatnio kilka super ciuchów znalazłam w https://www.selfieroom.pl/ :) I jestem bardzo zadowolona! Może też znajdziesz tam coś dla siebie ;)

Gość gość
Maskę na twarz żeby myślał że miła i sympatyczna