Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jalonqa

Jaki ekspres do kawy?

Polecane posty

Gość Jalonqa

Moi rodzicie postanowili kupić mi ekspres z okazji chrzcin wnuka, ale nie mają pojęcia co kupić. Wyznaczyli budżet do 3.5 tys złotych. Jaki sprzęt lub markę polecacie?

Gość gość
Polecam ekspresy marki "jura" z osobnym dozownikiem na mleko. Świetny sprzet tyle tylko, zecraczej w wyznaczonym budzecie ciezko bedzie sie zmiescic chyba ze znajdziesz jakis mniejszy model. Ale ja polecam ogromnie.

Gość gość
kup cisnieniowy, a nie na kapsulki

Gość Braxtonic
Jeśli chodzi o firmę no to polecam ekspresy z Miele, Samsunga, Krupsa i DeLonghi. Cenowo powinnaś się zmieścić

Gość gość
najlepsze to włoskie gaggia takie stoją we włoskich bistrach zdecydowanie odradzam kruppsy, notorycznie psujące się młynki (rzekomo z powodu "kamyków" w kawie), których naprawy nie obejmuje gwarancja :o

Gość gość
ciezko tak doradzac, ale poprzednik co do marek ma racje. lepiej sobie poczytaj recenzje konkretnych modeli na opiniertvagd.pl czy spidersweb

Gość gość
Kawoserwis.pl Maja ekspresy, ktorych w sklepie nie kupisz. W atrakcyjnych cenach plus swieza, niekomercyjna kawa!

Gość Jalonqa
Recenzje poczytam i skupie sie na podanych markach ;) Dzięki

Gość gość
mi zalezy na ekspresie o małych wymiarach. niestety moja kuchnia jest mikroskopijna więc ciężko mi jest w niej coś zmieścić.

Gość gość
koniecznie sprawny !

Gość gość
byle nie plastikowy :D

Gość gość
zależy jakie funkcje cię interesują. dla mnie ważny był spieniacz do mleka bo bez tej funkcji ekspresu bym nie kupiła. mam wbudownay bo troche się bałam, że będę mieć problemy z czyszczeniem zewnętrznego

Gość lubelska
Ten ekspres z opiniertvagd.pl MIELE CM 6150 pozwala przygotowywać zdecydowaną większosć na pojów kawowych. Nie zajmuje też tak dużo miejsca. Ma też opcję spieniania mleka, jakoś Cappuccino sobie bez tego nie wyobrażam.