Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje życie to dno, Jestem totalnym przegrywem

Polecane posty

Gość gość

Studiuję coś co zupełnie mi się nie podoba, nie radze sobie tam, Nie mam dziewczyny, Miałem schudnąć i nie mogę , mam pozostałości po trądziku, ciągle mam mało kasy, spędzam 6 godzin przy kompie dziennie jak nie więcej, Mam cyco zwisy (nie duże ale są). Ostatni sukces to zdanie prawa jazdy 5 lat temu, Siedzę w domu bo nie mam zajęć na uczelni, Nie mam też na niej żadnych kolegów jestem zerem. Nie wiem co robić ze swoim życiem, jedyną rozrywką dla nie to internet i chodzenie do kościoła, NA dodatek pogoda zbliżamy się do maja a na dworze śnieg bardzo fajnie.

A potrafisz poszukać pozytywów? Dużo Twoich problemów wynika właśnie z doszukiwania się ich.

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
SUKCES ŻE GRZEBE SIE NA STUDIACH I NIE ZARBIAM? jak mam sie doszukiwać sukcesów? Chyba tylko ilość wolnego czasu który mi sie już ulewa

Gość gość
23 lata,

Gość gość
Ale z ciebie p***a...

Gość gość
Narzekać każdy umi tylko robić nie ma komu. Skoro masz czas wolny to czemu do pracy nie pójdziesz?

Gość gość
Narzekaniem nic nie zdziałasz . Nikt lekko nie ma. Prawie nikt.

Gość gość
Bo za chwile mam sesje, i co pójde na miesiąc do pracy. Ja nie studiuję łatwego kierunku gdzie na egzamin, jest 20 stron skryptu. Także cięzko. Już ludzie chodzili do roboty i ich to kosztowało powtarzanie roku bo nie uciągneli tego. No może i jestem p***a, no bo jestem

Gość gość
To ze nie masz kolegow to najgorsza porazka, ja bym sie zabil bo koledzy sa najwazniejsi szczegolni ci wspaniali w Polsce, ktorzy nic innego nie robia tylko nawzajem obrabiaja sobie doopy za plecami wiec posiadanie takich wspanialych kolegow to niesamowity zaszczyt i juz dawno bym sie zabil gdybym nie mial ich!!! Zycie traci totalnie sens bo tez chcialbym tak jak oni obrabiac innym doopy i byc taka nedzna, falszywa qrwa!!

Gość gość
Tak sobie opowiadaj. Dałbyś rade, ale ci się nie chce.

Gość gość
Włąsnie jest coś takiego we mnie, że ja lubie się nudzić, lubie leżeć i patrzeć w sufit, nie za bardzo jestem kontaktowy.

Gość gość
Jak k***a 23 latek nie może znaleźć sobie dziewczyny? Ja p*****le czy jesteś ładny czy brzydki ale możesz coś zrobić. Iść na siłownie, kupić sobie piling do twarzy, kupić sobie paste wybielającą, fajne ciuchy. Nie ubierać sie w bluzy z kapturem za 30 zł. tylko jakaś koszula, spodnie, może coś orgninalnego, Perfumy, fajny zegarek. Nabrać troche gadany, pewności siebie, I już loszki są twoje. Czy to ładniejsze czy brzydsze ale są. Rozumiem problemy na studiach ale studia nie są wcale ważne, Przedsiębiorczy człowiek może znaleźć fajną robote bez studiów. a w między czasie robić sobie studia np zaocznie. I kiedyś sie je skończy. Życzę powodzenia. I zmiany nastawienia do świata

Gość gosc

To prawda , że nikt nie ma lekko , przykładowo ja zachorowała genetycznie bo moim rodzicom.zachciało się slubu mimo zakazu kościoła ( kuzyni 1 stopień - miałam już 6 udarowy i nie mogę mieć dzieci.  ) Do tego jestem głucha , milutko nie ? . Ciesz sie, bo zawsze możesz coś zmienić , ja nic 

Gość gosc

To prawda , że nikt nie ma lekko , przykładowo ja zachorowała genetycznie bo moim rodzicom.zachciało się slubu mimo zakazu kościoła ( kuzyni 1 stopień - miałam już 6 udarowy i nie mogę mieć dzieci.  ) Do tego jestem głucha , milutko nie ? . Ciesz sie, bo zawsze możesz coś zmienić , ja nic