Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki ale inteligentny

Czy brzydal po 30tce z fajnym charskterem ma szanse poznać kobietę ?

Polecane posty

Jeszcze na studiach byłem z jedną dziewczyną z roku ale mnie rzuciła dla przystojniejszego (czyli norma u kobiet) mimo że robiłem wszystko żeby ze mną została choć była to bardziej przyjaźń. Od tego czasu jestem sam i niestety czas mnie ostro posunął,przytyłem od pracy przy kompie i szybkiego jedzenia,stres w pracy,łysienie androgenne,z twarzy też nigdy nie byłem przystojny. Kobiety mnie olewają,byłem na kilku randkach z internetu i skończyło się to na pierwszej i ostatniej randce a w paru przypadkach kobiety w ogóle nie przyszły. Nie zależy mi na seksie a na przyjaźni i zawsze to mówie ale nic z tego nie wychodzi.Czy kobiety naprawde nie doceniają wnętrza faceta a tylko interesuje ich wygląd i prezencja mężczyzny ?

Gość gość
Nie wierze ze zadna Cie nie chce. Widocznie sam szukasz księżniczki i piszesz tylko do pustaków.

Nie szukam księżniczki typu barbie a normalnej kobiety która zaakceptuje mnie takiego jakim jestem. Nie jestem przystojny,nie mam samochodu (nie chcę bo to tylko wydatki) szukam kobiety najlepiej domatorki która lubi domowe zacisze i rozmowy we dwoje.

Gość gość
Kobiety dzisiejsze wolą facetów typu maczo a ty do nich nie należysz kolego.

Gość gość
Mistrzu ja też jestem łysy,jestem po 30tce ale nie jestem otyły tylko trzymam forme biegam i pedałuje przed pracą i po pracy zero brzucha i na brak powodzenia u kobiet nie narzekam choć za przystojnego sie nie uważam ale jestem ładniejszy od diabła :) Kobiety nie lubią grubych facetów a twarz to już kwestia gustu.

Gość gość
Łysi są sexi np.Vin Diesel bardzo mi się podoba.Szukam faceta który wygląda jak on. No i musi mieć minimum 185 cm.

Gość gość
Facet zaczyna się od 180 cm.

Gość gość
Facet zaczyna się od 180 cm. X Raczej od 18cm :D