Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czyszczenie instalacji ?

Polecane posty

Gość gość

Panowie i panie, gdzie kupujecie środki chemiczne do czyszczenia instalacji CO? Jakich płynów używacie i gdzie robicie zakupy?

Gość gość
ja mam w co wodę i kiedyś raz spuściłem. ale czyscić, hm, może potrzebny ci baaardzo długi i cienki wycior? można też zdjąć grzejniki i dać do myjni. pomóc nie pomoże, ale też może i nie zaszkodzi.

Gość gość
Ostatnio zacząłem kupować inhibitory do centralnego ogrzewania i głównie takie płyny zamawiam przez www.swatt.pl . To jest hurtownia internetowa, w zasadzie ogarniają ofertą pod wszystkie firmy instalatorskie – czy to solary, czy to kotły węglowe, czy to podłączenia wod-kan itp. Można w jednym miejscu zrobić pełne zakupy bez konieczności rozbijania zamówień na kilku dostawców co mnie zawsze denerwowało, bo traciłem tylko niepotrzebnie czas.

Gość gość
Opłaca się taką chemię brać z hurtowni Swatt, mają niezłe ceny i też dużą dostępność płynów. Opisy środków do oczyszczania czy wzmacniania instalacji są na www.swatt.pl porobione i w sumie są na tyle rzetelnie zrobione że dużo można się z nich faktycznie dowiedzieć. Dobry kontakt z hurtownią, dla klientów firmowych mają lepsze warunki.