Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 19, 2017 Platforma multikurs do nauki j臋zyk贸w obcych. Kto艣 co艣 wie na ten temat? Jakie艣 opinie korzystaj膮cych? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 19, 2017 Platforma jak platforma. Pewnie co艣 ciekawego si臋 znajdzie jak kto艣 lubi si臋 uczy膰 z programami. Jednak na sam pocz膮tek nauki polecam na przyk艂ad Darmowy duolingo, jako program jest super. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 19, 2017 Jak chcesz zacz膮膰 rozmawia膰 po angielsku z grubej rury, to trzeba koniecznie rozmawia膰 z obcokrajowcami. Nie wa偶ne czy uczysz si臋 rok czy tydzie艅 - pr贸buj nawi膮zywa膰 kontakty z lud藕mi. Polecam ten artyku艂 na temat naturalnych metod nauki: http://enlinado.pl/ogolna/angielski-metoda-socjalizatorska/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 19, 2017 A nawet jak kto艣 nie umie zbyt wiele powiedzie膰, tylko jakie艣 pojedyncze zdania? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 19, 2017 To i tak trzeba pr贸bowa膰 pisa膰 teksty z lud藕mi. M贸wi臋 Ci, tak nauczysz si臋 najszybciej. Enlinado jest polecany w tym wpisie co da艂em powy偶ej. Nie chc臋 by膰 jako艣 stronniczy, bo ja ju偶 umiem angielski od dawna, ale tam masz przedstawione metody na to jak poznawa膰 ludzi do nauki, gdzie ich poznawa膰, jak to wszystko przeprowadza膰 itd. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 19, 2017 Je艣li chodzi o wspomniane enlinado, to mi najbardziej podoba si臋 to praktyczne i bardzo konkretne t艂umaczenie. Krok po kroku, co jak, gdzie, sk膮d, jak szuka膰, na co zwraca膰 uwag臋 i wiele praktycznych przyk艂ad贸w. Jak si臋 zaczniesz uczy膰 angielskiego w taki spos贸b, to stanie si臋 to Twoim trybem 偶ycia. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 19, 2017 Ciekawe, nie powiem. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 25, 2017 3 dni temu kupi艂em to enlinado z twojego polecenia, najpierw wzi膮lem darmow膮 lekcj臋 i my艣l臋, 偶e to jest co艣 dla mnie. Mi si臋 takie podej艣cie podoba. My艣l臋, 偶e to b臋dzie mnie skutecznie uczy膰 :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 28, 2017 Darmowa lekcja po zapisaniu si臋 na pierwszej stronie na newsletter. Kupi艂em za 150, dzi臋ki za ten trik :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 28, 2017 Zapisa艂am si臋 i te偶 czekam. Dzi臋ki za info :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 28, 2017 Niekt贸re rzeczy z gramatyk膮, kt贸rych nie zna艂am wcze艣niej, te偶 fajnie wyja艣nione w tym enlinado. Np. genialnie i prosto wyt艂umaczoen czasy. Nawet trzyletnie dziecko zrozumie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 30, 2017 Ja nie mog臋 poj膮膰 tych angielskich czas贸w, czemu jest ich tak du偶o?! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 30, 2017 Kto艣 to kiedy艣 wymy艣li艂 i tak ju偶 ejst, c贸偶 poradzisz. Trzeba je 膰wiczy膰 i si臋cz艂owiek szybko nauczy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 30, 2017 Czasy nie s膮 naprawd臋 trudne i mo偶na ej w miar臋 艂膮two opanowa膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 30, 2017 Jak ju偶 si臋 za艂apie pierwsze 4 to ju偶 p贸藕niej jest z g贸rki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 30, 2017 Czy multikurs to jest taki program z wieloma r贸偶nymi 膰wiczeniami z angielskiego? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 30, 2017 Tak, g艂贸wnie uczenie si臋 nowych s艂贸wek i zwrot贸w, masz te偶 jaki艣 膰wiczenia z wymowy i r贸偶ne rzeczy dotycz膮ce zapamietywania. Dla pocz膮tkuj膮cych jest to tak偶e dobre rozwi膮zanie, kt贸re jednak trzeba 艂膮czy膰 z innymi formami. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 30, 2017 Musi by膰 kontakt z m贸wieniem. Bez m贸wienia nie nauczysz si臋 m贸wi膰 :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 1, 2017 Tak jak i ta艅czenia bez ta艅czenia. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 16, 2017 ktos wspomnial ze dlaczego w angielskim jest tyle czasow. Hmmm to niech zacznie sie uczyc francuskiego tam to jest makabra czasowa heheeh, wiem bo sie uczylam angielskiego, francuskiego, szwedzkiego a teraz chce niemiecki i najtrudniejszy dla mnie chyba jednak francuski z tych wszystkich :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Luk Napisano Czerwiec 16, 2019 !! Dodam 艣wie偶y post aby ostrzec tych co si臋 zastanawiaj膮. Multikurs jest platform膮 kt贸ra najwyra藕niej zosta艂a porzucona przez pracownik贸w i tworcow , nie mo偶na si臋 z nimi skontaktowa膰 kiedy potrzebna jest pomoc techniczna, linki kt贸re podsy艂a automat nie dzia艂aj膮. Utopi艂em 130zl za kursy, kiedy moje konto nie dzia艂a! To jest ostrze偶enie bo zak艂adaj膮c tam konto mo偶ecie pozosta膰 w tej samej sytuacji co ja, wi臋c radz臋 si臋 zastanowi膰 zanim przelejecie swoje pieni膮dze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Lunka123 Napisano Sierpie艅 20, 2019 Tak. Oszusci. Jak cos ci nie dziala albo sie zacina albo kurs ci sie nie podoba to zapomnij o zwrocie kasy. Chociaz wg ich regulaminu masz 14 dni na rezygnacje to jak wyslalam rezygnacje to ani kasy ani zadnego odezwu. Wysylalam emaile i na czacie zostawialam wiadomosci i NIC. Ani slowa. A minie 14 dni i moze sie odezwa, ze moze juz za pozno hehe. Odradzam. Potraktowali tak mnie to znaczy, ze nie jest to powazna i rzetelna firma. Wydaje mi sie ze poprostu ktos stworzyl sobie ta platforme na bazie kursow na cd Profesor Pedro, Klaus itd wydawnictwa Edgar i tylko ich uzywa. A same kursy i ich tworcy/wydawnictwo nie maja nic wspolnego z multikursem. No ale moge sie mylic a to wtedy cale wydawnictwo stawia w zlym swietle聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Herrin 0 Napisano Sierpie艅 30, 2022 Nie polecam !!! 27,08.2022 wykupi艂am groupon na nauk臋 j臋zyka obcego i od samego pocz膮tku mam problemy z otworzeniem聽strony do聽nauki. Strona g艂贸wna jest ca艂kowicie nieprzejrzysta, nie mog臋 zalogowa膰 si臋 nie pami臋taj膮c KODU wykupionego Grouponu !!!!! Tragedia !!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Herrin 0 Napisano Sierpie艅 30, 2022 Dnia 19.04.2017 o 15:05, Go艣膰 go艣膰 napisa艂: Platforma multikurs do nauki j臋zyk贸w obcych. Kto艣 co艣 wie na ten temat? Jakie艣 opinie korzystaj膮cych? TRAGEDIA !!!!!!!! ODRADZAM !!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach