Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIECKO NA POKAZ,DLA LANSU!!!

Polecane posty

Gość gość

Teraz panuje jakaś taka głupia moda. Dziecko w wózku za 5 tyś,ubrane w jeansy,koszule,strojne sukieneczki,opaski z kwiatem na pół głowy.Zwykły dres,wózek "czołg" jest passe. Po co to? Dziecko jest niewygodnie ubrane,ubranie blokuje jego swobodne ruchy ale co tam..najważniejsze żeby pokazać jak to pięknie i drogo jest ubrane. Wybrudzić się nie może bo przecież co to będzie jak się nie dopierze plama z jedzenia czy trawy .. Tragedia!! Zastanawiam się co te matki mają w głowach!

Gość gość
a wiesz, ze te dorosłe ciuszki dla dzieci są dosc elastyczne, nawet jeansy i kurteczki jeansowe mozna kupic elastyczne. Pewnie nie masz kasy i stad ten ból d**y. A drogi wózek? jak kogos stac to niech kupuje, sama mam wózek za lekko ponad 3 tys i jest lekki, prowadzi sie genialnie i jest nie do zajechania

Gość gość
Moje dziecko, moja sprawa cudze mnie nie interesują tobie też polecam.

Gość gość
nie ma to jak pozrzędzić, jesteś typowym moherem zza okna, mnie by g-no obchodziło nawet jakby ktoś kupił se wozek za 50 tys, nawet nie mając dziecka...:D

Gość gość
Oczywiście standardy kafe- dziecko w porządnych, zwłaszcza eleganckich ubrankach męczy się biedne, siedzi skrępowane, i na pewno ma zakaz brudzenia się, a drogi, wygodny i solidny wózek już szczególnie je unieszczęśliwia. Tylko to w tanim czołgu i rozciągniętym, zmechaconym dresiku po kuzynie jest wychowywane w miłości i szczęśliwe... Chyba do kogoś nie dociera że można dziecku dać i miłość, i bliskość, i dobre wychowanie, i do tego jeszcze zadbać o jego estetyczny wygląd i własny komfort. Ale zapewne byłabym lepszą matką gdybym zziajana i spocona nosiła dwukrotnie cięższy wózek przez dwa piętra i zamiast mięciutkiej, wełnianej tuniki założyła córeczce poplamionego marchewką pajaca.

Gość gość
15:07 a to ty nie wiesz że uy****a po łokcie matka to najlepsza matka?

Gość gość
Jeśli kogoś stać to w czym problem? Gorzej jak ktoś narzeka na brak kasy ale dziecko stroi. Moja koleżanka tak ma, narzeka na kasę ale dziecku kupuje po trzy kurtki na sezon na zmianę i buty adidasa, ma fioła na punkcie zakupów w zarze czy innym hm i w sumie nic mi do tego ale po co mi potem biadoli że kasy brak? I nie oszukujmy się, dzieci ubrane jak mali dorośli wygladają świetnie :) dla mnie jedynie głupotą jest zakładanie niemowlakom sukienek, które są sztywne i się podwijają. No i małe dziewczynki w falbaniastych sukniach, z których tylko głowa im wystaje :) ale zaraz wrzucanie wszystkich do jednego wora jest niesprawiedliwe. Jakbym miała kasę to wózek bym kupiła i za 7 tys, czemu nie?

Gość gość
Mój synek ( prawie 11 miesięcy ) ma pełno jeansowych spodenek,koszul itd. Są wykonane z dobrych materiałów,nie jakieś sztywne badziewie. Co nie zmienia faktu,że moje dziecko chodzi w dresowych soodenkach itd. Jest mu wygodnie ! Co do wózka to miałam "czołg" bo mi się taki podobał ! Teraz mamy lekką spacerówkę. Kupuje dla dziecka to co mi się podoba a innym nie musi. Jak dla mnie to inni mogą sobie kupić wózek ze znaczkiem bmw z przodu. Każdy ma inny gust,inny próg finansowy. Nikt nikomu nie powinien niczego narzucać.

Gość gość
polecę wam coś modnego a niekoniecznie z najwyższej półki cenowej www.bazik.pl mega jakość:)

Gość gość
Boshe ,komunistyczne myślenie , bo sąsiad ma lepiej , zastaw się ,a pokaż się ile jeszcze pokoleń będzie , z takim umysłem ? ja mam wózek za 1350 zł i wcale nie taki ,,czołg'' i tak jak ktoś napisał wyżej każdy kupuje na taki ,na jaki go stać !! niektórzy mają nawet używany wózek , więc puknij się w łeb!!!a co do ubrań , teraz są takie fajne możliwości i dziękuję Bogu że ktoś wymyślił PEPCO ,bo tam ubieram dziecko od maluśkiego ,wiem ,że jakośc jest taka sobie ,ale zanim to się zniszczy ,czy wypierze ,to dziecko wyrośnie , ja nie zabraniam dziecku się brudzić , po prostu nie zwracam na to uwagi ,bo te ubrania kosztują grosze póki co.

Gość gość
Jak rodziców stać to czemu nie? Fakt, że malutkiemu dziecku jest wszystko jedno, ale każdy dba o siebie to i o swoje pociechy:)