Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeprowadzka do Katowic

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu myślę przeprowadzce do Katowic .Myślicie, że warto ? A może są wśród was mieszkańcy tego miasta? jak tam się żyje? Podobno miasto cały czas bardzo się rozwija...

Czemu nie odpisujesz pomyśl o Opolu PS w Opolu właśnie budują budynek wydziału medycznego Collegium Medicum i w październiku ruszy kierunek lekarski na uniwersytecie opolskim i Opole będzie w końcu jako ostatnie miasto wojewódzkie kształcić lekarzy i mieć wydział medyczny wszystkie inne miasta wojewódzkie od dawna maja medycynę a w Opolu od października dopiero będzie medycyna wraz z kierunkiem lekarskim i wydziałem medycznym, lepiej późno niż wcale

Gość gość
Dziękuję za Twoją odpowiedź. Opole - piękne miasto, ale myślę nadal o Katowicach i to miasto najbardziej mnie interesuje. Liczę na to, że ktoś wypowie się o tym mieście, co o nim sądzi, dlaczego itp.

Gość gość
Kiedyś do Katowic przyjeżdżały fanki feela zakochane w wokaliście :-D Tyle, że na mieszkanie na Dębowych Tarasach nie każdego stać, zresztą on i tak już tam nie mieszka .... ale miasto piękne ;-)