Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robiłem dzis testy na hiv i hcv

Polecane posty

Gość gość

ciekawe jaki wynik wyjdzie :o miałem 3 miesiące temu kilka przygodnych przygód bez zabezpieczenia :o jak będzie pozytywny to... sam nie wiem co :o

Gość gość
i dobrze ci tak roochaczy mi nie żal 🖐️

Gość gość
ale ja nie jestem roochaczem to mnie roochano więc jestem porządny :classic_cool:

Gość gość
No to musisz czekać na wynik, a dopiero potem się martwić jak wyjdzie źle. No i juz nauczka do przodu, zawsze się zabezpieczaj i nie wariuj.

Gość gość
seks w gumie jest jak lizanie lizaka przez papierek albo oglądanie ubrań w witrynie - do niczego

Gość gość
gość dziś seks w gumie jest jak lizanie lizaka przez papierek albo oglądanie ubrań w witrynie - do niczego x Do niczego powiadasz, a do czego będzie jak złapisz syfa albo hifa?

Gość gość
syfa już miałem; 30 dni zastrzyków z penicyliny i po krzyku 🖐️ z hiv-em byłoby nieco gorzej, ale trzeba mieć nadzieję :D

Gość gość
Gorzej jak złapiesz onkogenny typ wirusa hpv. Rak prącia to nic miłego. Pomijając to, że będziesz śmiertelnym zagrożeniem dla stałej partnerki w przyszłości - rak szyjki macicy to też dramat.

Gość gość
typowy pedał, czyli taki jepiący się z kim popadnie w gay klubie... i się dziwić, że dla reszty społeczeństwa jesteście obleśni :O

Gość gość
gość dziś typowy pedał, czyli taki jepiący się z kim popadnie w gay klubie... i się dziwić, że dla reszty społeczeństwa jesteście obleśni xxx typowy idiota :o

Gość gość
a co, napisałem nieprawdę, puszczalska cio/to?

Gość gość
pudło; nie jestem cio/tą (ani tym bardziej autorem tego tematu) natomiast ty jak najbardziej idiotą jesteś :o

Gość gość
to po chooy się wtrącasz? jest cio/tą, a tym bardziej dlatego, że daje się roochać, gejki nawet między sobą używają takich określeń, głąbie

Gość gość
a tym bardziej* miało być, bez "dlatego"