Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapytanie o nurtującą sprawę

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, mam pytanie i proszę o pomoc, odpowiedzi. W końcu od tego jest ta strona, prawda? Chodzi o to..Że nigdy nie wspolzylam i nie zamierzam, wiem, że tego nie chce na razie. Nie teraz. Czasami między mną a moim chłopakiem dojdzie do większych bliskości, czyli namiętne pocałunki, przytulanie. Czasami dotkniemy siebie nawzajem po miejscach intymnych, ale wszystko wyłącznie przez ubranie. on lubi pieścić moje piersi. Czy to coś złego? Czy taka forma bliskości jest zła? I czy niesie ze sobą jakiekolwiek ryzyko ciąży? Jeśli nasze miejsca intymne mają ze sobą jedynie kontakt przez ubranie? Proszę o odpowiedź.

Gość gość
O kurcze... zrób test bo moze juz jestes w ciąży.

Gość gość
Ile ty masz lat? 14? Nie ma nic złego w bliskości dwojga dorosłych, kochających się osób. Nie jest to prawidłowe, jeśli jesteś jeszcze dzieckiem i dajesz jakiś "dowód miłości" czy robisz to bez uczuć. W ciążę nie zajdziesz miziając się przez majtki.

Gość gość
nie ma ryzyka ciąży, dziecko

Gość gość
Nigdy nie chodziło mi o seks, po prostu Jestem już długo z chłopakiem i okazujemt sobie czułośc, namiętność... Nie rozbieramy się, a kontskt miejsc intymnych przez ubranie i nie celowy, po prostu gdy się przytulamy o wgl...Fakt, celowo dotykał moich piersi,ale czy to coś złego?

Gość gość
Przeraża mnie , że dzieci zakładają takie pytania... autorka nie może mieć więcej niż 12-13 lat, bo starsze dzieci już wiedzą jak się dzieci "robią"... :-/ rodzice powinni bardziej kontrolować internet.

Gość gość
Ale czy to coś złego?

Gość gość
Nic złego, pod warunkiem, że Tobie to odpowiada. Jeśli nie, to powinnaś zdecydowanie protestować.

Gość gość
Podoba mi się, dobrze się czuje w tej chwili...ale potem, po tym wszystkim czuje się dziwnie, mam różne myśli w głowie. Nie wiem już...

Gość gość
Napisz w koncu ile masz lat?

Gość gość
19, pewnie i tak nie uwierzycie.

Gość gość
To bezsensu.

Gość gość
Pomoże ktoś?