Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otyłe baby o siebie nie dbają , zra bez ograniczeń.

Polecane posty

Gość gość
No właśnie , wystarczy nie żreć jak świnia i jest OK. PS. Biorę leki sterydowe i nie zajmuję dwóch siedzeń haha

Gość gość
Chude sa sexi, otyłe są obrzydliwe fuuuuj:(

Gość gość
gość dziś chude szkapy coś powinny zrobić ze swoją wagą bo wyglądają za chudo -x-x-x- A obleśnie grube wieprze niech nic nie robią ze sobą, tylko nich dalej żrą i pier%zą

Gość gość
Hejtujecie autorkę, a ona przecież napisała ze sama walczy z wagą, ale walczy - coś robi, a nie leży i zajada sie na maksa.

Gość gość
taka prawda

Gość gość
Otyłe zazwyczaj mają spore cyce, a spore cyce to ponoć najważniejszy wyznacznik kobiecości, podobno najgorsze co może być to małe piersi - tak głoszono tu na kafe.

Gość Rozalka0000
A może te "otyłe baby" są szczęśliwe takie jakie są? Może podoba im sie to że mają więcej tu i ówdzie? Wygląd jest kwestią gustu i to, że Wam podobają się szczupłe kobiety nie znaczy że wszystkim będą się podobać. Inną kwestią jest to, że otyłość jest szkodliwa dla naszego zdrowia. To już te "otyłe baby" muszą sobie same uświadomić, aby nabrać chęci do zmian, ale ludzie często po prostu nie są tego do końca świadomi, dopóki nie sięga to jakiejś granicy zagrożenia życia. Tacy już ludzie jesteśmy...

Gość gość
A kogo ty obchodzisz??? Czy jesteś chuda czy gruba to mają wyj****e na Ciebie bo każdy ma swoje zycie i nie zasmieca sobie myśli takimi pierdami jak ty! Masz poważne problemy psychiczne więc idź do doktora.A pozatym musisz być strasznie sfrustrowana babom jak chodzisz do sklepu gapic sie na słodycze, nie mogąc ich zjeść, bo kasy nie masz.Żal mi Cię, i bardzo współczuję ze tak bardzo meczysz się w tym swoim życiu ,a do tego wyladowujesz swe nieszczesliwy żywot na całej reszcie,bo inni mogą jeść a ty nie.No dramat apokalipsy.

Gość gość
Heh co za idioci zakładają te tematy :D Wycie kojota do księżyca

Gość Julitta87
Ja z trzymaniem diety też mam spory problem. Tym razem jednak się spinam i moblizuję, bo chce do lata wyglądać jako tako :D . Jak na razie idzie nieźle, bo na diecie i z suplementem schudłam już 8 kg, ale jeszcze daleka droga przede mną. Świetnie wgl sprawdza się therm line pro który biorę - pobudza metabolizm, czuję się zdecydowanie lepiej:)

Gość Łucja39
Mi sporo problemów sprawiło zrzucenie po ciąży dodatkowych kilogramów. Też trafiłam na therm line pro szczęśliwie i jakoś poszło. Do tego ograniczałam węglowodany i w niespełna 2 miesiące udało się zejść 10 kg w dół.

Gość gość
reklamujecie ten suplement tak beztrosko, a nawet nie zdajecie sobie sprawy, że może powodować fatalne skutki uboczne

Gość celina321
Ostatnio zauważyłam ,że wiele z Was przejechało się na kupnie suplementu... ale powiem szczerze,że jestem zaskoczona bo sama przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko przebiega tak jak powinno ale oczywiście nie sam suplement bo musimy dać coś z siebie ja może nie stosuję jakiejś diety ale jem regularnie i ograniczyłam słodycze, fast foody itd... do tego ruszam się więcej niż zwykle bo chodzę na basen i regularnie jeżdżę na rowerze i to nie mało kilometrówoczko.gif

Gość gość
tłuściochy zawsze argumentują swa wady hashimoto i urodzeniem dzieciorów. Tymczasem wystarczyłaby 3xtabata po 4 minut w tygodniu w domu i 2 razy po 25-30 minut jogingu przed śniadaniem wraz z odpwiednią dietą i hashimoto może ssać.

Gość gość
Kobiety trzeba zmuszac do anala ka

Gość gość
A kogo ty obchodzisz idiotko.. Po za tym zazdrościsz puszystym, bo ty chodzisz z żołądkiem przyklejonym do krzyża z głodu ,a one jedza co chcą i są szczęśliwymi wesolymi ludzmi.Co, boli he??

Gość gość
Chude sie nie myją, bo nie mają na to siły -z głodu

Gość gość
Wszystko mi jedno czy ktoś jest chudy czy gruby ale pracuję w takim miejscu gdzie tuż obok siebie jest taki ciąg handlowy -suplementy i akcesoria dla sportowców -księgarnia nonstop promująca poradniki zdrowego odżywiania i książki kulinarne z różnych stron świata -kebab -ubrania dla puszystych -kawiarnia -modny pan -pierogarnia Jak myślicie które z tych sklepów mają najwięcej klientów?

Gość gość doświadczony
Wolę moją żonę ważącą 111 kg pogodną uśmiechniętą dobrą żonę i matkę mojego dziecka niż moją ex szczupła 60 kg zgorzkniaŁą zoŁzę która nie chciała mieć dzieci i nie nadawała się ani na żonę ani na matkę , kompletne dno

Gość gość
Wy ludzie nie kupujcie diet tylko przestancie żreć żarcie ktore tuczy .Wszystko to co pozbawione jest częsci naturalnych skladnikow lub dodano do niego część nienaturalnych skladnikow przestać żreć ,wyrxucic z diety dotychczasowej i kazdy/a schudnie nawet z policystycznymi jajnikami .Chleb z białej pszennej mąki z zawartoscią glutenu wiele razy wyzszą niz w naturalnym niemodyfikowanym zbożu.Cukier biały i inny rafinowany cukier też bo jest oczyszczony a więc szkodliwy i bezuzyteczny ,hamburgery ,makarony czipsy i inne smieci.Polecam i wcale nie jestem Magda Gesler

Zapraszam na stronę antypis.beepworld.pl tylko tu. Dowiesz się jakie zagrożenie może cię spotkać ze strony Facebooka. To nie jest żart sprawdzaj regularnie bądź na bieżąco.

Gość gośćdjfbisvkj
A co ma miby ZPJ do otylosci????? Wg mnie sama jestes gruba tylko sobie znalazlas wymowke w postaci "choroby". Ok choroba choroba, wplywa na plodnosc, rozumiem, ale na pewno nie na wage.