Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2017 Hej! Mam do Was prośbę! Nie wiem co robić jestem z chłopakiem 3 lata bardzo go kocham ale on jest nieodpowiedzialny ma 25 lat a nie ma wykształcenia ani mieszkania ani nawet auta... i nie chodzi o to że jestem materialistka ale po prostu ja chce czegoś od życia studiuje pracuje myślę o przyszłości a on niestety nie. Żyje z dnia na dzień. Ma okropna rodzine zerow wsparcia ani w młodości ani teraz... za młodu musiał wyjechać za granice i pracować ale niestety pieniędzy nie odłożył... 2 lata temu wrócił dla mnie do Polski ma stałą pracę ale pieniądze wystarczą tylko na opłacenie rachunków/mieszkanie/jedzenie/ciuchy/jakies wyjście z domu. Teraz robi szkołę średnią i myślałam ze bierze to na powaznie zrobi mature/studia/lepsza praca ale zaczynam wątpić w to... boje się że on przede mną gra takiego poukladanego itd. A w rzeczywistości przed kumplami ma to wszystko gdzieś... boje się że nie będę mogła na niego liczyć w przyszłości/że nic razem nie osiągniemy... czy to czas się rozstać?? Proszę o pomoc. Kocham go on kocha mnie, wspieramy się, szanujemy, pomagamy sobie jesteśmy razem szczęśliwi ale przyszłość mnie martwi. Chłopak mial po drodze jeszcze problemy z długami/pożyczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach