Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZ E G O Mezczyzni tak naprawde szukaja w kobiecie ?

Polecane posty

Gość gość

Witam Niby kazdy szuka milosci,ale czego mezczyzni tak naprawde szukaja w kobiecie ? Czy tylko SEXU,czy tylko piekna jak z obrazka prawie idealna pieknosc ? Czego tak naprawde szukaja ? Jaka to dla mezczyzny piekna kobieta ? I czy mezczyzna bedacy jakby ze skaly,stwarzajacy wrazenie silnego oschlego,niepotrzebujacego kobiety u boku,tylko wystaczy mu raz na jakis czas seks,chocby z prostytutka, i jest z tym niby szczesliwy i nie szuka nic wiecej w kobiecie? Jaka jest prawda? I pytanie mam jeszcze jedno,mam znajowego jest on sily,sprawia wrazenie bardzo pewnego siebie,ja ogolnie jestem dosyc pewna siebie osoba,ale jak mam z nim kontakt,automytycznie czuje sie jakby slabsza,"taka malutka" dlaczego i jak to pokonac?

Gość gość
Co do facetow korzytajacych czesto z Prostytutek ... No bo ktora by chciala faceta takiego PROSTYTULOWICZA czyli faceta ktory chodzi,chodzil czesto na prostytutki, nawet jak przerwie to i tak wroci predzej czy pozniej do tego ... Jak facet chce seksu wszedzie znajdzie za kase.To nie trudne w tych czasach. Ty okolo 50tki siedzisz obolala na sofie,a on w tym czasie ma cudny seks z inna i prawi jej komplementy ... :) A i taki PROSTYTULOWICZ raz na jakis czas "bzyknie Cie" albo i nie, i uprania ciuchow,zadbania o dom,obiad wymaga/taki pewniak. Ale jak faceci maja nie lubic prostytutek,jak one daja im to co oni chca. PROSTYTUTKI -sa milutkie do klientow,sprawiaja ze on czuje sie jak ktos wyjatkowy ;) MUSZA takie byc! grac,bo inaczej duzo nie zarobia ! BIZNES... A pozniej taki facet chce by jego zona/dziewczyna byla w lozku taka jak prostytutka ktora bzykal,bo jak nie... to znow wroci do PROSTYTUTKI ... bo stwierdza ze zona nie daje mu tego co tamta prostytutka PROSTYTUKI psuja facetow ,ale co by bez nich zrobili ci faceci ktorzy nie maja wziecia u kobiet ... ? :( Dla tych niezbyt atrakcyjnych facetow sexy prostytutka,to jedyna szansa na to by miec sex z ladna sexy kobieta,i samoocena juz mu wzrasta ,bo mogl zaliczyc ladna panne,ktora w realnym zyciu normalnie by na niego nie zwrocila uwagi ;)

Gość gość
Sprzataczki, praczki, kucharki, zaopatrzeniowca i kochanki. Podleglego pracownika.

Gość gość
Faceci sami nie wiedzą czego chcą. Raz przez rok cię z łóżka nie wypuszczą, a ptem nazywają nimfomanką i uciekają. A jak dajesz sobie spokój to znowu do łżka starają się wciągać. Raz flirtują i podrywają. dają jednoznaczne sygnały, a jak im odpowiesz twierdzącą to znikają, aby po tygodniu od nowa zaczynać tą bajkę. To są niezdecydowane dzieci.

Gość gość
Napisze o sobie najlepiej drogiej polówki i charakteru wspólnego, a najlepiej jeszcze myśli . Wiem za duże wymagania mało jest osób, mimo że mam żonę spotkałem taką o wiele młodszą nie Polkę mówi po polsku, po prostu tak się zgadzamy ze nawet nie trzeba słów, charakter ten sam, zainteresowania, dusza towarzystwa tak jak ja id, ona wie ja też, ale mam żonę ale takiej zgodności nie ma 100 %

Gość gość
A wiesz ze GUMKA nie chroni przed HPV? i poprzez calowanie sie tez mozna sie zarazic chorobmi,poczytaj o tym i POZNIEJ zarazisz zone/dziewczyne.. Ale masz to gdzies.. bo liczy sie tylko Twoja satysfakcja...

Gość gość
Jaka satysfakcja nic z tych rzeczy, po prostu dopełnienie mojego charakteru a to się prawie nie zdarza , ja nie będę rujnował rodziny ona wie, ten sam charakter, zainteresowania, sposób wyrażania indetyko.

Gość gość
Jasne bo wygodnie Ci ! zonka,upierze,ugotuje,zajmuje sie domem ... wygoodnie,bezpiecznie.

Gość gość
99% facetow jak ma szanse to zdradzi,bo kazdy facet nie da rady wiele lat bzykac tylko jedna,taka prawda i trzeba sie z tym pogodzic, i albo przejsc na kobiety,albo zyc sama.By nie cierpiec. By zaoszczedzic sobie rozczarowan. Sa faceci co wyszukuja wrazen,ile sie da.

Gość gość
Jestem odpowiedzialnym i tu się mylisz utrzymuje rodzinę zaradnym to ja trzymam pieczę przeciwieństwie do żony jak ma cos załatwić mało zaradna to muszę jej powiedzieć co i jak itd i troszczę się o córkę .

Gość gość
Lubisz jak w fabryce ? jeden bzykal sposcil sie na kobiete a pozniej po nim Ty przychodzisz lizesz ja,wkladasz ptaka tam , gdzie 1h wczesniej jakis koles ,moze z HPV,moze i inna choroba,moze z AIDS...? Jeden po drugim jak w fabryce biznesu.

Gość gość
Brzydzą mnie prostytutki i ich skrzywiony charakter na zawsze skaza.

Gość gość
PROSTYTUTKI-zo biznes,kasa,granie ...A co Ty chciales?

Gość gość
Rzeba bylo wziac sobie kogos bardziej zaradnego, wsrod kobieta znajdziesz rozne type. A co do two czego chca faceci, to kazdy chce czegos innego, bo kazdy jest inna. Jestem leci na blachary, drugi lubi Gruber, trzeci lib sportsmanki, czwarty szare mychy, piaty intelektualistki, a szusty modelki czy proste kobiety ze was. To sami z facetami

Gość gość
Rzeba bylo wziac sobie kogos bardziej zaradnego, wsrod kobieta znajdziesz rozne type. A co do two czego chca faceci, to kazdy chce czegos innego, bo kazdy jest inna. Jestem leci na blachary, drugi lubi Gruber, trzeci lib sportsmanki, czwarty szare mychy, piaty intelektualistki, a szusty modelki czy proste kobiety ze was. To sami z facetami

Gość to są egoistki
wszystko wina kobiet bo są EGOISTKAMI

Gość gość
Prostytułowicz (facet chodzacy na prostytyuki), niczym sie nie rozni od Prostytutki.

Gość gość
Miałem kiedyś kolegę i to najlepszego co miał zone prostytutkę potem była burdel mama to wiem, nigdy nie korzystałem chociaż chciały, fakt bawiłem się na dyskotekach miałem wtyki powiedzieć mafia ale tez nie zeszłem w tą stronę, mam twardy charakter.

Gość gość
PROSTTYUTKA TO dotyk zla,pozniej po tym malzenstwo,zwiazki psuja sie,predzej czy pozniej, a i facet psuje sie,wypacza sie, zaczyna traktowac kobiety jak towar... A co sadzisz o Panach dajacych swojego Ptaka(swoj skarb) w rece "Prostytutki " ze tak to ujme ...

Gość gość
A i czemu prostytutka z miejsca jest kojarzona ze wszystkim co złe i nie ma oporów przed publicznym potępianiem takiej osoby a ktoś korzystający z usług prostytutki już nie i jest dla takiej osoby zazwyczaj przewidziany jest większy margines tolerancji?

Gość gość
Całe środowisko jak i ja nazywam ich jeleniów do strzyżenia.

Gość gość
Wiesz jak facet pojdzie do prostytuki,to wykapany zadbany, a ona milutka do niego jest,daje mu wrazenie ze jest on szczegolny ;) ze podniecona nim jest niesamowicie ;) Ona zadbana,seksi ciuszki itp triki by przyciagnac klienta, no jak sie na to nie nabierze ? ;) tym bardziej jak nie mial dlugo seksu,nie ma az takiego powodzeni u kobiet ?

Gość gość
Każda prostytutka i tak będzie pracować do agencji, a jak facet będzie spłukany to weźmie pożyczkę nawet na wysoki procent chętnie dają, tylko spróbuj nie oddać to możesz się wyprowadzać.

Gość gość
czego szukają dziewictwa u kobiet

Gość gość
tak dziewictwa...

Gość gość
Ciekawy temat Ty siedzisz w reczniku na glowie,z walkami a on siedzi u wyszykowanej laluni...

Gość gość
Czy warto miec faceta?

Gość gość
Ja chodzę na prostytucji regularnie co parę tygodni. Oprócz tego jestem mężem z 11 letnim stażem, mam dzieci i kochająca żonę. W niczym to nie przeszkadza. Nasza rodzinka działa z***biscie.

Gość gość
Ktos kiedys madrze stwierdzil, ze facet kocha stopniowo. Co to znaczy? To znaczy, ze facet najpierw odczuwa poped, rosnace pozadanie, nastepnie je gasi przy odrobinie szczescia. U faceta milosc zwiazana jest z tym cyklem dlatego wyglad i pozadanie to dwie kluczowe rzeczy. Nie mniej jednak pomiedzy tymi okresami dzikiej zadzy facet czesto potrzebuje emocjonalnego ciepla i wsparcia. Dlatego na forum przeczytasz, ze samotni faceci czestokroc wybieraja sie do prostytutki nie dla seksu, ale czulosci. Chca sie poprzytulac, porozmawiac z kims intymnie, nago polezec razem. U kobiet emocjonalna i mentalna wiez jest wazniejsza, jest stabilna, u mezczyzn wystepuje jako odpowiedz na dobry seks.

Gość gość
Jakin Ty ojcem jestes?!! zeby Twoja corka wiedziala... Co tatus porabia... Chcialbys zeby Twoja corka miala takiego meza ? co na prostytutki chodzi?