Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraz mnie wszyscy wyśmiejecie, a tymczasem ja już wyśmiałam siebie

Polecane posty

Gość gość

No ok, mam te 16 lat. I niby słucham tego rocka, wszystko jest fajnie, nie ubieram się jak emo i nikt mnie o to nie podejrzewa, nie chce żeby ktoś się o tym dowiedział, bo znowu zaczęto by mnie uważać za podejrzaną typiarę. Cholernie zazdroszczę tym, którzy się na tej muzyce wychowali. Niby ojciec tłukł mi do głowy, ze rock czy metal tez są z******tą muzyką i ze przy nich wszystkie popowe umcyk umcyk traci jakikolwiek sens. Kurwa, zajęło mi 16 lat, żeby to zrozumieć. Weszłam dzisiaj w moją starą playliste sprzed 3 lat, i co? Troye Sivan, One Direction i Rihanna. Żałuje, ze go wtedy nie posłuchałam, bo teraz czuję się jak j****a pozerka, która słucha rocka, bo to takie dorosłe. Jestem jak pierdylion innych p*****lniętych nastek. I w sumie dobrze, nie potrzebuje już obrzygane podkreślania, ze jestem taka oryginalna, wolę być ponad to. Zdziwieni? Okay. :)

Gość gość
Ech te nastoletnie wywody ;) Kiedy to bylo... mieć 16 lat. Pozdrowienia dla autorki :)

Gość Turkuć
Ja tam się nie wstydzę tego co słuchałem jak miałem 13 lat.

ja słuchałam relatywnie mało plastiku, większości tego co słucham teraz, albo mogę sobie posłuchać od czasu do czasu;)