Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Little Gigants Mali Giganci Pszczyna

Polecane posty

Gość gość

witam, jakie macie opinie o tym żłobku? warto zapisać tu dziecko? jakie czesne?

Gość gość
moim zdaniem warto zapisać tu swojego malucha, ponieważ mają własną kuchnie, czesne nie jest wysokie, do tego opiekunki wspaniale zajmują się każdym dzieckiem traktują je na równi ,pomagają w rozwijaniu własnych zainteresowań i pasji bardzo bałam się na początku zostawić dziecko w żłobku,a le koleżanki mi polecały tą placówkę warto !!

Gość gość
w małych gigantach maluchy mają możliwość rozwoju swoich zainteresowań poznają świat, życie, inne dzieci w dobrych warunkach lokalowych panuje tu rodzinna atmosfera, której wyraźnie brakuje w innych żłobkach w Pszczynie polecam!

Gość gość
jakie jest czesne w tym żłobku i co jest w ramach ? jakieś zajęcia dodatkowe są? jak tak, to jakie?

Gość gość
390,00 zł miesięcznie a w ramach czesnego masz: bajkoterapia, zajęcia ruchowe, dogoterapia, zabawy w języku angielskim zajęcia umuzykalniające (gra na prostych instrumentach muzycznych, relaksacja przy muzyce klasycznej i dziecięcej) zajęcia plastyczne. więc sporo ;)

Gość gość
a wyżywienie jest dodatkowo płatne, czy w ramach czesnego?

Gość gość
wyżywienie jest dodatkowo płatne opłata za wyżywienie dziecka w wysokości 10,90 zł dziennie pozdrawiam

Gość gość
najlepszy żłobek w Pszczynie przenosiłam dziecko z żłobka do żłobka, ale prawdziwe bezpieczeństwo poczuło dopiero tutaj!

Gość gość
jestem dumna z wyboru :) teraz mogę spokojnie pracować, wiedząc , że córka dobrze się bawi i nie płacze

Gość gość
bardzo sie cieszę, że mają własną kuchnię i podchodzą od każdego dziecka indywidualnie to jest duży atut

Gość gość
moje dziecko od razu się tu zaklimatyzowało czesne nie jest wysokie :) bardzo dobre opinie mają w necie i nic dziwnego ;)

Gość gość
super!!! bardzo się cieszę, że moje dziecko chodzi do Małych Gigantów ;) wspaniałe opiekunki, które rozumieją potrzeby dzieci oby tak dalej!

Gość gość
fajne zajęcia rozwijające wyobraźnie dziecka i super, że mają własny ogród!