Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Akademia Malucha Myszka Miki Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Witam, powaznie zastanawiam sie nad tym żłobkiem Warto zapisać tu swoje dziecko?

Gość gość
moim zdaniem warto ;) żłobek jest bardzo nowoczesny i przygotowany wprost dla dzieci dużo zabawek, bezpiecznych dla maluchów przedszkolanki doświadczone i pełne energii dla mnie to miłe zaskoczenie , cieszę sie, że mogę spokojnie sobie pracować a moje dziecko dobrze się bawi i rozwija tak by rozpocząć kolejną przygodę za rok już w przedszkolu pozdrawiam

Gość gość
ok, a ile wynosi czesne w tym żłobku ? moze ktoś z was mi powiedzieć? i pytanie co jest w ramach tego czesnego ?

Gość gość
Czesne miesięczne za pobyt dziecka w Akademii Malucha Myszka Miki wynosi 850 zł, więc moim zdaniem nie jest drogo a w ramach tego masz 10 godzin opieki oraz wszystkie zajęcia prowadzone podczas pobytu dzieci w tej placówce. wyżywienie jest dodatkowo płatne

Gość gość
polecam :) wspaniały żłobek, moje dziecko już się totalnie zaklimatyzowało w nowej placówce bardzo podoba mnie się to, że żłobek jest tak dobrze wyposażony, że dzieci mają tu bezpieczne warunki do rozwoju i nie muszą się niczego bać opiekunki są sympatyczne, zawsze chętnie zamienią parę zdań z rodzicem jestem zadowolona

Gość gość
jestem bardzo szczęśliwa, że moja córka chodzi do żłobka Myszka Miki wg mnie jest to super miejsce na rozwój dziecka pod względem intelektualnym i ruchowym dzieci mają dużo swobody i dużo ciekawych zajęć opiekunki the best!

Gość gość
wyjątkowy żłobek , naprawdę nie spodziewalam się, że moje dziecko będzie tu tak szczęśliwe, a ja będę mogła po prostu spokojnie pracować i rozwijać się bardzo zależało mi na miejscu domowym, rodzinnym, w którym mój brzdąc będzie bezpieczny!

Gość gość
Reklama?

Gość gość
Żłobek bardzo fajny. Bardzo miłe i serdeczne opiekunki. Troskliwe w stosunku do dzieci,ale i umiące je przypilnować,aby "nie latały samopas". Dużo robią z dziećmi prac plastycznych,codziennie zza drzwi słychać muzykę,dzieciaki tańczą i śpiewają,mają zabawy ruchowe. Wychodzą na podwórko na plac zabaw (bardzo ważne!) Naprawdę super podejście. Malucha można zostawić dłużej w żłobku i nie ma z tym problemu - nie raz musiałam zostać w pracy do 19-20 . Cena naprawdę przystępna , fajnie też że mają dofinansowana, w innych żłobkach w tej okolicy nawet nie wiedzą o czymś takim jak program maluch+. Ogólnie naprawdę polecam bo warto :)

Gość gość
szukałam opini o tym żłobku,ale nie ma ich wiele. więc dodam swoją,aby wam pomóc. szukałam żłobka gdzie moje dziecko bedzie dobrze sie rozwijac i gdzie bedzie czuło się jak w domu i pozna inne dzieci, gdyż ma już 2 lata i jest jedynakiem ,a niedlugo do przedszkola. wybrałam żłobek myszka miki bo jest najbliżej naszego miejsca zamieszkania i nie ukrywam,ze cena jest dobra. na poczatku adaptacji bylo ciezko bo trudno mu bylo przyzwyczaic sie glownie do dzieci ,natomist odrazu polubil pania ze swojej grupy,traktowala go indywidualnie i byla bardzo sympatyczna taka z sercem do dzieci naprawde,nie byl zostawiany sam sobie, dlatego szybko sie przyzwyczail,nie plakal,po ok tygodniu chodzil do zlobka jakby znal te miejsce juz dluzej. jestem pod wrazeniem! a teraz mija 3 miesiac odkad chodzimy do zlobka. warunki lokalowe sa calkiem fajne,maja osobna jadalnie,sale do zabaw i duze podwórko z placem zabaw. jedzienie jest zroznicowane,mojemu maluchowi smakuje bo zjada wszystko. maja czas na spanie,ale moj 2 latek nie zawsze chce spac,wiec nie jest do tego zmuszany,tylko bawi sie z pania w innej sali to duzy plus. maja zajecia plastyczne i rytmike,muzyke,czytanie bajek,rozne zabawy,wychodza na dwor. panie sa mile i znaja sie na swojej pracy. oglnie jestem zadowolona i moj syn tez.

Gość gość
Drogie mamy, a wiecie coś na temat rekrutacji w ramach projektu unijnego? Podobno rodzic płaci max 500zł za opieke i wyżywienie... Chodzi mi o ich placówkę w piastowie. Któraś z was składała tam papiery rekrutacyjne i się dostała? Jest jakaś lista rezerwowa czy od razu przyjmują?

Gość gość
ja nie polecam. menu nigdy się nie zgadzało. deser ze wspólnego talerza jabłko lub banan i do tego serek mniam mniam z biedronki ( 6-ciopak kosztuje niecałe 3 zł). Prace może 1 w miesiącu. genralnie dzieci się nudzą i mogłyby sie lepiej rozwijać. Ciocie miłe i bardzo się starają ale nie przeskoczą niektórych rzeczy np za duzo dzieci w zbyt małych salach. zero zajęć dodatkowych o których jest w umowie . moja córa jeszcze tam chodzi gdyż na te 3-4 miesiące nie chcę jej fundowac emocji zmiany miejsca. ale na szczęście od września do państowego przedszkola

Gość Merczi

O której placówce Pani pisze ? Pruszków Piastów czy warszawa? Dziękuję z góry!

Gość Gość

Piastów