Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaciągnął mnie do łóżka i zostawił:((

Polecane posty

Gość gość

Faceci są okropni:(

Gość gość
A ktoś ci kazał iść do łóżka z nowo poznanym facetem?

Gość gość
Nie uprawiaj seksu przed ślubem to nigdy sie coś takiego nie wydarzy.

Gość gość
Faceci są durni że czasami zostawiają kobietę po tym jak pójdą z nią raz do łóżka, przecież mógłby mieć w tobie stałą kochankę,a on woli jeździć na ręcznym ??Nie rozumiem facetów.

Gość gość
To co łatwe nigdy nie jest dla nas ważne 🖐️

Gość gość
Tak to jest jak sie d******py pierwszemu lepszemu. Ruchacz nie wytrzyma przy jedenej i musi korzystac z zycia zaliczajac jak najwieksza liczbe kobiet.

Gość gość sylwia
Jak mogłas isc do łozka z nowopoznanym??Najpierw slub albo chociaz narzeczonym niech jest .Mogliscie najpierw pochodzic rok dwa czy trzy lata zdecydowac o slubie a potem do łozka jakjuz misieliscie.Masakra!

Gość gość
Dobrze ci tak, zdziro :D

Gość gość
Masz nauczkę na przyszłość

Gość gość sylwia
Dokładnie .Jak mnie wkurzają takie szmaty .Bez obrazy autorko ale pisze co myslę.Moralne to to nie jest..iśc tak z byle kim.

Gość gość
To ty mu teraz wyślij test ciążowy pozytywny niech gnojowi trochę się portki potrzesa

Gość gość
To ta sama, która się chwali że ma męża ukraińca :D

Gość gość sylwia
8.56 to zalezy od faceta.Jesli szanuje kobiete i traktuje powaznie to nigdy jej nie zostawi.Moja szwagierka znała chłopa tydzien poszli do łozka wzieli slub i żyją.Druga szwagierka po dwoch tygodniach to samo.Wzieli slub i żyją.Siostra tez po wpadce wzieła slub i tez żyją(tyle ze oni dłuzej sie znali) .Tylko do tego musi byc normalny i odpowiedzialny facet.Ja z moim chodziłam 2 l,7 miesiecy i od poczatku obiecywał slub.Nie wyobrazam sobie czegos takiego ze z byle kim albo po krotkim czasie czy wiecej niz z jednym.Szok.

Gość gość sylwia
9.06 Widac ze nieodpowiedzialny.Jak sie nie mysli o kims powaznie na życie to sie nie idzie z nim do łozka i proste.Chce zabawy to niech idzie do burdelu.

Gość gość
Ale jak pójdzie do burdla, to będziecie syczeć, że dziw/karz. Widocznie spróbował i stwierdził, że nie spełniasz jego oczekiwań. Więc po co się pakować w taki związek, który nie ma przyszłości. Przecież jak kobiecie facet nie odpowiada w łóżku, to też szuka następnego

Gość gość
Mnie też tak zostawił. Bad boy :( Aahh gdzie Ci prawdziwi bad boye co nie zostawiają. Tacy co dobrze traktują kobietę ahh.

Gość gość
To ja autorka chodzi o to że do niczego nie doszło i to mnie najbardziej wkurza. Poznałam go w barze dobrze nam się rozmawiało itd więc zaproponowałam abyśmy spędzili dalszą część wieczoru u mnie. Przez całą drogę całowaliśmy się jak gówniarze, fakt on był nieco wstawiony plątały mu się nogi i kilka razy zaliczył glebe. Kiedy dotarliśmy do mnie miał problem z wejściem po schodach więc musiałam go zanieść ma plecach . U mnie w pokoju prędziutko się rozebrałam położyłam się na łóżku i czekałam aż on się rozbierze a on nic, popatrzył na mnie przez chwilę wziął papierosy i wyszedł. :(

Gość gość
A co na to mąż ukrainiec? :D

Gość gość
Maż ukrainiec pewnie wybił jej zęby :D Za to ukraińskie staruszki ją pocieszyły :D:D:D

Gość gość
Chwila , chwila ... kto tu kogo zaciągnał ? tytuł mówi że on ciebie ale z tego co piszesz w dalszej częsci wychodzi że to ty go zaciągnęłaś w dodatku gdy był nieświadomy twoich działań ponieważ był pod wpływem upojenia alkoholowego... Powinien cię oskarżyć o chęć wykorzystania ewentualnie o chęć czynu lubieżnego względem jego osoby.