Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pieluszki Dada sa faktycznie takie dobre?

Polecane posty

Gość gość
Ja przerobiłam wszystkie rodzaje pieluch łącznie z tymi z tesco i tymi z inter. Tych z inter nie polecam, bo nie są dobrze wykonane, nie wszystkie mają te języczki, do których przyczepia się przylepiec. Ja używam tylko dady, bo po pierwsze są w rozsądnej cenie i nie przeciekają, jeśli na czas zmieni się pieluszkę, bo wiadomo, że żadne pieluchy nie wytrzymają nadmiaru płynu.

Gość gość
Właśnie czytałam o nich bardzo dobre opinie. Zasatanawiam sie tez nad pieluszkami sleep and play bo sa w podobnej cenie. No ale sa dopiero od rozmiaru 3.

Gość gość
moim zdaniem dada są słabe,owszem dobrze się je zakładai są dobrze wyprofilowane,ale są cienkie w porównaniu do pampers,mniej chłonne.Tzn. pupa dziecka jest mokra po krótszym czasie niż po pampers.Nie przeciekają.

Gość gość
Ja używałam rady dopiero jak syn miał rok więc te większe. I było tak ze komfort w pampers wydawał mi się większy i jak ciepło było to pampers ale rada jako jedyne nocą nieprzeciekaly. A najgorsze pieluchy świata to pampers sleep and Play. Kiedyś w Tesco kupiłam no masakra jakaś.

Gość gość
A co w pampersach sleep and play jest złego?

Gość gość
Tylko Dada. Pampersy smierdza chemia

Gość gość
śmierdzą tylko pampers premium care,ja kupuje pampers active baby dry i nie śmierdzą,są chłonniejsze od dady

Gość gość
Ja dady używam od samego początku i jestem zadowolona,nic nie przecieka,dziecko nie ma żadnego uczulenia po nich a używamy już pampersy 4+

Gość gość
Bardzo Dobre sa. Mieszkam za granica i uzywalam tylko pampersow ale przyjechalam Do polski i bratowa polecila Dada I naprawde Super