Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zupa ratunku

Polecane posty

Gość gość

Mama kazała mi zrobić zupę,. Włożyłam mięso jakieś wieprzowe tak z pół kg i zalałam żeby się ugotowało i w wodzie jest pełno piany, co zepsułam? Mam 16 lat

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nic nie zepsułaś to szum zbierz to łyżką i wyrzuć. Jeszcze parę razy pewnie będziesz musiała to zebrać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dziękuję:-) nie chciałam pytać mamy bo się na mnie gniewa:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jak nie robisz rosołu to te szumowiny mogą zostać - to tylko ścięte białko. Część osób zbiera, część zostawia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Pomidorową chcę zrobić, to mięso długo się ma gotować? Ja je pokroiłam na takie kawałki na 2 cm.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
1,5 godziny wystarczy . W Internecie są przepisy na pomodorową

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dziękuję, muszę się postarać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×